kardeşim ülkedeki fransız okullarını bir araştırır mısın? Yada Galatasaray Lisesi'nde eğitim dili türkçe ve fransızcadır.Bakın yabancı dil olarak fransızcadır farklı şey eğitim dili farklı şey. Bazı şeyler inkar edilirse adama gülerler Nutuk'ta Galatasaray Lisesi hakkında söylenenlere bir bakın derim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öyle bir dönemde istanbul gibi hainlerin merkezi olan biyerde lisenin hainlerin eline geçmesi normsl değilmi? Atatürk o hainleri temizlemiş. Bi sorun teşkil ediceğini düşünse liseyide temizletmezmiydi? Ona bakarsan fuat beyde hain.Eğitim dili hakkında bilgim yok.
- - - Eklendi - - -
ilk yadığınızdaki kişi ve tarihle bunun çelişmesi çamur atıldığının en büyük kanıtıdır
- - - Eklendi - - -
ilk yadığınızdaki kişi ve tarihle bunun çelişmesi çamur atıldığının en büyük kanıtıdır
öyle bir dönemde istanbul gibi hainlerin merkezi olan biyerde lisenin hainlerin eline geçmesi normsl değilmi? Atatürk o hainleri temizlemiş. Bi sorun teşkil ediceğini düşünse liseyide temizletmezmiydi? Ona bakarsan fuat beyde hain.Eğitim dili hakkında bilgim yok.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bu okul mezunları her nedense bir fransa seyahati mutlaka yaparlar.bu okul mezunu olupta bir balta sap olamamış kişi yoktur.çoğu memleketin kilit noktalarında ve özellikle de medya da yuvalanmışlardır.(ali kırca,m.ali birand)
fransa da yapılan bir araştırmada fransızların çoğunun yurt dışında tuttukları takım g.saray olarak belirlenmiştir.
abd başkanı ülkemize gelip,ufaktan bop ve ılımlı islam açılımlarını içeren tarihi konuşmasını yapmak için bu okulun bahçesini tercih etmiştir.başkanların dışkısını dahi alıp götüren bu megaloman ve panaroyak ülke acaba manzarası nedeniyle mi g.saray lisesini seçmiştir.böyle ihtimal varmıdır sizce?Burada gösterdiğimiz tepki g.saraylı taraftarlara değil,bizzat ülkemizde misyonerlik faaliyeti gösteren lisenin kendisinedir.kökü neredeyse 400 yıl olan bu köklü okulun,yurdumuzda oluşturduğu ve yürüttüğü lobi faliyetlerinin,neden önlenemediği merak konusudur.
kardeşim beni anlamıyorsun bir yerin başkasının eline geçmesi ayrıdır,o yeri birinin kurması ayrıdır.Türkiye'de kaç tane yabancı kökenli okul var biliyor musun?
Sonradan formaya eklemisler ama sanırım sadece tanıtım için eklenmis aceleye geldigi belli.Bazı yerde var bazı yerde yok
Sacma sapan yerlere eklemisler bikere sagda tasınmaz bayrak hatta yasayla yasaklanmıstı sanırım.
armada türk bayrağı yok demiştim ben ama formada değil 
İlk yorumumda kumandanın sözlerine dikkat çekmek istedim tarih ve kisiler yanlıs geçmis olabilir.
Ekledigim resimde ise yazanların yanlıs ve çamur atma olma ihtimali sıfırdır.
armada türk bayrağı da yok![]()
Franchet d'Espèrey, İşgal Kuvvetleri Kumandanı olarak tayin olduğuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'da,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgünü atıylaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCaddesi'ndeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'nın üzerinden geçerek yapmış olduğu sözde gövde gösterisi sonrasındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhalkının büyük nefretini kazanmıştır.
Çamur atma falan yok adamın sözleri tamamen dogru resimde bahsi geçen tarihlerde İstanbulda bulunmus 1919'da da İstanbulda Galata Caddesinde Atıyla Türk bayragı cignemis.
Arma yada forma konusu pek önemli degil hatta bu konu da önemli degil ben hiçbir zaman gs taraftarına bu yoldan saldırmadım saldırmam da.Kurucular yada yönetim misyonermis lobilere localara çalısırmıs,gs'a futbol gözüyle bakan kimseyi baglamaz bu tabi futbola bu misyonu yansıtıp futbola zarar vermedikleri sürece.
ilk yorumunuzdaki kişi ve tarih yemeyince o şekilde revize etmişler mektubu işte.
Fenerbahçe'nin kurucu ve ikinci başkanının mezun olduğu okullar
Ziya Bey Saint Joseph Lisesi mezunu Ayetullah ta Galatasaray lisesi mezunu.
Revize etme konusunu gs yapmıs çogu yerde İstanbulda bile bulunmamıs deniyordu sonradan fenerliler revize etmisler demeye basladılar.
Okul konusnda Ayetullah bey gs lisesi mezunu olabilir belki o da faydalandı bundan ama lisenin misyonunu ve tarihini degistirmez bu.Söz konusu olan bir yönetim ama diger yanda sadece bir mezun var ve o lisenin yönetimi kulübün kalbi konumunda özellikle kurulus ve ilk yıllarda.