Galatasaray'dan TFF'ye Melo reddi!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'dan TFF'ye Melo reddi!

Galatasaray ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerilim sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Etik Kurulu’nun ifadesine başvurmak üzere davet ettiği Felipe Melo'yu görüşmeye göndermedi.

Sezon boyunca Türkiye Futbol Federasyonu'yla başta yabancı kuralı olmak üzere, sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray Yönetimi, bu kez de Felipe Melo'nun Etik Kurulu'na sevkedilmesi nedeniyle federasyona tavır aldı.

Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonda sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Etik Kurulu'na sevk edilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu, Felipe Melo'ya yaşananlarla ilgili ifade vermesi için davet gönderdi. Ancak Galatasaray, Brezilyalı oyuncusunu federasyonun İstinye'deki binasına göndermedi.

Kurula Melo yerine bir yazı gönderen sarı-kırmızılı kulüp, futbolcularının sözlü savunma verme zorunluluğu bulunmadığının talimatlarda yer aldığını ifade etti. Galatasaray, Etik Kurulu'ndan ayrıca, Felipe Melo'nun neyle suçlandığına dair bir açıklama istedi.

NTVSPOR

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yanlış okumadım herhalde .. Galatsaray yönetimi , etik kurulundan melo'nun neyle suçlandığına dair açıklama istemiş ..!

Milyonlar gördü , koskoca Galatasaray camiası görmemiş mi ? Pes yani ..!

bLnmz

bLnmz

Üye

Suçlandığı şey işte..

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Centilmenlik dışı hareket, rakibi tahrik, izleyenlere kötü izlenim bırakması suçu...
Bu kadar basit.
Bu 1 değil 2 değil...

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
bütün türkiye birlik olmuş adamı bitirmeye çalışıyorlar. meloyu yedirmeyiz kimseye. centilmenlik dostluk isteniyorsa önce futbolun başındaki insanların değişmesi gerek. meloya gelene kadar neler neler yapıldı bu ligde hiçbiri bunun kadar konuşulmadı

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bütün türkiye birlik olmuş adamı bitirmeye çalışıyorlar. meloyu yedirmeyiz kimseye. centilmenlik dostluk isteniyorsa önce futbolun başındaki insanların değişmesi gerek. meloya gelene kadar neler neler yapıldı bu ligde hiçbiri bunun kadar konuşulmadı

Gülüyyorum bu kadar da taraflı yorum yapılmaz yaw he he tamam

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
yav en basitinden meireles denilen adamın sabriye yaptığı hareketi hatırlıyotsunuzdur. orda hanginiz meirelese tepki gösterdi bu adamın yaptığı yanlış dedi. o mesele 2 gün geçmeden unutuldu ama mesele galatasaray olunca herkes birlik olup hesap soruyor. yeri gelmişken dostunuz beşiktaş nasıllar iyiler mi?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
The SLayeR

The SLayeR

Üye
yav en basitinden meireles denilen adamın sabriye yaptığı hareketi hatırlıyotsunuzdur. orda hanginiz meirelese tepki gösterdi bu adamın yaptığı yanlış dedi. o mesele 2 gün geçmeden unutuldu ama mesele galatasaray olunca herkes birlik olup hesap soruyor. yeri gelmişken dostunuz beşiktaş nasıllar iyiler mi?

ben bizde yok demedmki ama biraz tarfsız olda adamın yaptgı ayıbı gör hakeden herkes cezasını zaten cekmeli

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
greenmile

greenmile

Üye
Meloyu da al git

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve DiaBLoS
-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
ben bizde yok demedmki ama biraz tarfsız olda adamın yaptgı ayıbı gör hakeden herkes cezasını zaten cekmeli

ne tarafsız olucam sanki televizyonda programa mı çıkıyoruz. melonun yaptığına doğru demem ama yanlış yaptı çok ayıp ta demem. siz içinizdeki Galatasaray kinini bitirin önce sonra gelip tarafsız olmamızı bekleyin. (kazandığımız her maçta hakem hatası aranması, maç öncesi şu oyuncu kadro dışı kaldı diye ima edilmesi vs.vs.)

al kardeşinizin başkanı açıklama yapmış ne demiş bak:
"Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaraylı Semih'i seviyor da niye Melo'yu sevmiyor? Melo'yu sevmiyorum… Niye seveyim? Semih oyunu güzelleştiren bir oyuncu. Güzelleştirmediğin sürece kendi takımına sempatik gelirsin ancak bu oyunu çirkinleştirdiğin sürece oyunun marka değeri düşüyor. Emre'yi severim. İnsan olarak da tanıyorum. Rakip oyuncular için onlara gönül veren bir kitle var."

adı ırkçılığa karışmış bir adamı seviyor meloyu sevmiyor nedeni çok açık.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
ne tarafsız olucam sanki televizyonda programa mı çıkıyoruz. melonun yaptığına doğru demem ama yanlış yaptı çok ayıp ta demem. siz içinizdeki Galatasaray kinini bitirin önce sonra gelip tarafsız olmamızı bekleyin. (kazandığımız her maçta hakem hatası aranması, maç öncesi şu oyuncu kadro dışı kaldı diye ima edilmesi vs.vs.)

al kardeşinizin başkanı açıklama yapmış ne demiş bak:
"Beşiktaşlı taraftarlar Galatasaraylı Semih'i seviyor da niye Melo'yu sevmiyor? Melo'yu sevmiyorum… Niye seveyim? Semih oyunu güzelleştiren bir oyuncu. Güzelleştirmediğin sürece kendi takımına sempatik gelirsin ancak bu oyunu çirkinleştirdiğin sürece oyunun marka değeri düşüyor. Emre'yi severim. İnsan olarak da tanıyorum. Rakip oyuncular için onlara gönül veren bir kitle var."

adı ırkçılığa karışmış bir adamı seviyor meloyu sevmiyor nedeni çok açık.

Tamm kardesim sen dewam et bu kafayla

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ayrica tartsmayada donmesin olay kimi sevr kimi sevmez ama meloya soven sevmyen bircokta gs li fanatik taniyorum sizde melo bizde emre vb bole provakator oyunculari gerckten sevmiyorum

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Iste sen bu derce sabit fikirlisin kndi adaminin yanlisina sirf gs lisin die yanlis diyemeyeck kadar

Üst Alt