Galatasaray'dan Sürpriz Sneijder Atağı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'dan Sürpriz Sneijder Atağı


Şampiyonlar Ligi’nde Braga galibiyetiyle bir üst tura çıkmayı garantileyen Galatasaray’da yönetim, ara transferde dev bir futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar, transfer ile ilgili kendilerine yöneltilen soruyu “Şu an için gündemimizde herhangi bir transfer yok. Ama hocamız Fatih Terim isterse alırız” diye ‘geçiştirmeye’ çalışıyordu. Ancak Cim Bom’un el altından, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için uzun süreden beri girişimlerde bulunduğu Inter’in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’i gündemine aldığı öğrenildi.
İndirim isteyecekler
Bu operasyonla hem Fenerbahçe’ye ‘ince bir çalım’ atmayı planlayan Galatasaray, hem de kadrosunu güçlendirerek, Devler Ligi’ne daha geniş bir kadroyla devam etmenin planlarını yapıyor. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 28 yaşındaki futbolcu için zemin yoklamaya başlayan Sarı-Kırmızılılar, öncelikle İtalyan devi Inter’in kapısını çalacak. Bu arada Sneijder’in menajeri ile de hemen temas kurulacak. Yaklaşık 15 milyon Euro bonservis bedeli bulunan oyuncu için Inter yönetiminden indirim isteyecek olan Galatasaray yönetiminin, bu tecrübeli futbolcu için teknik direktör Fatih Terim’den de ‘olur’ aldığı öğrenildi.
Gözden düştü
Son 4 sezondur Inter forması giyen Wesley Sneijder, İtalyan ekibinde toplam 115 maça çıktı. Hollandalı futbolcu bu karşılaşmalarda 22 gol atmayı başardı. Ancak bu sezon kulüp yönetimiyle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle gözden düşen yıldız oyuncu sadece 8 maçta forma şansı bulabildi ve 1 gol attı.
 


MertcaN9

MertcaN9

Üye
Tamam her alanda ezeli rekabet var kabul gs bir çok alanda önede geçiyor bazen kabul ama şu bir gerçek ki eminim sizde takdir edersiniz hiç bir zaman transfer konusunda gs fenere rakip olamadı. bknz:

-Kazım Kazım
-Stoch
-Milos krasic
-Rıdvan dilmen

ve daha niceler :D
 
alaStar

alaStar

Üye
evet siz alırsınız biz yetiştiririz çünkü kardeş :)
 
benighted

benighted

Üye
kazım
revivo
hasan vezir
baliç
abdullah
tomas
hangisini yetiştirdiniz.
 
alaStar

alaStar

Üye
Emre okan bülent ergün emre çolak arda hasan şaś ümit semih daha sayayımmı kardeş :)
 
benighted

benighted

Üye
biz alıyomuşuz siz yetiştiriyormuşsunuz ya hani onlar.
 
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
haber yalandır bence
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sneijder gelirse Fenerbahce ye gelir kuyt aracılığıyla ...
 
codblackops2

codblackops2

Üye
kuyt geldiğinde alexle coşar diyorduk.ama pek bi şey göremedim ben ki zaten alexte gitti.ama şundan eminim sneijder fb ye gelirse güzel şeyler olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt