.Galatasaray'da Alper harekatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Galatasaray'da Alper harekatı
Galatasaray' ın Alper Potuk'u kadrosuna katma çalışmaları devam ediyor. Eskişehirspor, sezon başında Fatih Terim'in transfer etmek istediği oyuncuyu bırakmamıştı. Tecrübeli teknik adamın 21 yaşındaki oyuncuyu kesinlikle kadrosunda görmek istediğini belirttiği ve sarı-kırmızılı yönetimin de transfer için çalışmalara başladığı belirlendi.

Milliyet'in haberine göre Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ikna etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Galatasaray'ın hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı ve Potuk için 5 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği genç oyuncu için 'Bonservisini bize verin, sene sonuna kadar sizle devam etsin.' teklifini yapacakları belirtildi. Felipe Melo'dan istediği verimi alamayan Fatih Terim'in Eskişehirspor'lu oyuncuyla kadroya derinlik katmak ve alternatifler oluşturmak istediği biliniyor.

Bununla birlikte Galatasaray'da Milan Baros ve Cris'in kendilerine kulüp bulmaları istendi. Sarı-kırmızılı ekibin yabancı oyuncu transferine 3 Ocak'tan itibaren ağırlık vermeleri bekleniyor.
 
onurca06

onurca06

Üye
Alper gelirse ileriye dönük iyi olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt