Galatasaray'a Mwaruwari İddiası..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray'a Mwaruwari İddiası..
Galatasaray'ın, savunmanın sağı için Avusvtralyalı futbolcu Jade Bronson North, forvet içinse Zimbabveli futbolcu Benjani Mwaruwari ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.


Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetimin, savunmanın sağı için Avustralya'nın Newcastle Jets kulübünde forma giyen, Harry Kewell'ın milli takımdan arkadaşı Jade Bronson North ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Zaman zaman stopper mevkinde de oynayan North, 26 yaşında 1.79 boyunda.

Yönetimin ayrıca forvet için de İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'de forma giyen Benjani Mwaruwar ile el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi. Zimbabveli futbolcu 1.88 boyunda 30 yaşında. Manchester City'de 13 maçta 3 gol atan golcü futbolcu, 2007 yılında Portsmouth forması giyerken çok ciddi bir sakatlık geçirerek, devre arasında Manchester City takımına transfer olmuştu.

Şu anda bu oyuncunun İngiltere pazarındaki fiyatının 10 milyon Euro olduğu ifade edildi. Bu arada tecrübeli futbolcunun kariyerinde hiç kırmızı kartının bulunmaması da dikkat çekiyor.
 


kurt bey

kurt bey

Üye
Hay ben böyle transfer politikasının içine ediyim:@ GS bukadar düştümü ya kimin ne yaptığı belli değil. Yazıklar olsun başka birşey diyemiyorum.
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
elime geçen son bilgilere göre iddia DHA tarafından dikkate alınmaması gerektiğini ifade etmiştir...
 
qurbuz

qurbuz

Üye
valla ben ikisinide bilmiyorum ama mwaruwarinin m.city maçını izlemiştim çok yetekli ama tek sorunu hızlı düşünemiyor arkadaşlarından pas kaptığı zaman top ayağında kalmıyor neyapsam diye çok düşünüyor ama tabi son vuruşlardada iyi DHA dediği gibi dikkat edilmesi gerekir bazen düşüncesi kaleye sert vurmak ve çok sert vuruyor istediği toplara
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt