Galatasaray'a iki şok haber birden!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'a iki şok haber birden!
Galatasaray'ın yaptığı son prova kötü bitti. Yeni transferler Meira ile Yaser Yıldız'ın sakatlık haberi herkesi şoke etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı olan antrenmanda futbolcuların koordinasyon çalışmalarının ardından teknik çalışmalar yaptıkları, kalecilerin de takımdan ayrı özel bir antrenman gerçekleştirdikleri bildirildi.

Antrenmanın, kalecilerin de katılımıyla yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdiği belirtildi.

Antrenman sırasında sol ayak bileği ve tabanında ağrısı olan Meira'nın antrenmanın taktik bölümü tamamlanınca sağlık ekibi tarafından tedavi altına alındığı, çalışmanın son bölümünde bir pozisyonda sağ ayak bileği zorlanan Yaser Yıldız'ın tedavisine de başlandığı dile getirildi.

Harry Kewell'in koordinasyon çalışmasının ardından antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada, Orkun ve Linderoth'un tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada takımdan ayrı çalıştıkları kaydedildi.

Sakatlıkları bulunan Aydın, Mehmet Güven ve Ümit Karan ile ameliyat geçiren Semih Kaya ve Uğur'un tedavilerinin sürdüğü, Serkan'ın ise dinlendirildiği vurgulandı.

Galatasaray, Steaua Bükreş maçı hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde basın ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:sn::(:agla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
419
@Safak
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
309
scarface006


Üst Alt