Galatasaray VS M. United Skor Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takımımızın yabancı bir takıma yenilmesini isteyen buna sevinen zihniyet var çok yazık

katılıyorum abi ülke puanımıza katkı yapacak yensek ingiliz takımını türkiyeden galatasaray yendi diyecekler şike soruşturmasında futbolumuz darbe aldı zaten destek olacaklarına köstek oluyolar hain bunlar abi vallahi

Tepkiler: India ve haltie
Benden o lafı duyman gayet nrmal ama bn senden bu cevabı aldıgıma hiç şaşırmadım. Objektif değilsin gördürulene inanıyorsun gördüğünü değl. Dğer knudakı gbi.

DiaBLoS

Admin
Umarım herşey galatasaray in istediği gibi gider ...
İçimden geçen manu nun maçı rahat kazanacağı ... Umarım yanılırım ...

Alırız inşallah, arkadaşında söylediği gibi 1-0 olsun bizim olsun.

Benden o lafı duyman gayet nrmal ama bn senden bu cevabı aldıgıma hiç şaşırmadım. Objektif değilsin gördürulene inanıyorsun gördüğünü değl. Dğer knudakı gbi.

ben çokta objektifim tıpkı uefa kupası finalinde fenerbahçelilerin arsenal forması giymesi gibi

DiaBLoS

Admin
Konuyu gereksiz yere çok fazla saptırmışsınız...
Ya kazanır ya kaybeder ... Bu kadar basit ...

Ben düşüncem manu nun evinde rahat kazanacağı ...

Konuyu gereksiz yere çok fazla saptırmışsınız...
Ya kazanır ya kaybeder ... Bu kadar basit ...

Ben düşüncem manu nun evinde rahat kazanacağı ...
bu sonuç daha ağır basıyor fakat umarım öyle olmaz en azından beraberlik iyi olur.

1 0 olsun bizim olsun ülkemizin adı temizlenir perşembe akşamıda fenerbahçeyi destekleyeceğim o maç içinde kahveden yerimi ayırttım

ManU 3-0 alır,gs penaltı alamaz

osicik

Üye
fenerli arkadaşlar kıvırmayın yaa içinizden gs nin yenilmesini istiyorsanız bunu dışa da vurabilirsiniz ben hasta gs li olarak bugün sonuna kadar cimbomluyum yarında sonuna kadar fenerbahçeliyim....sonuçta TÜRKÜM.....

biz inanarak yenmiştik hatta 23 maçlık serisini bozmuştuk nedense benim içimden manu 3-1 alacak gibi geliyor, ama inşallah galatasaray ülkemizi güzel temsil eder 1-0'da olsa bu maçı alır.

Bizi bazı fenerli arkadaşlar desteklemek istemiyor. anlayışla karşılayalım biz GALATASARAYlılar olarak biz bir aileyiz kenetlendikçe büyüyen destekleyecek arkadaşlara da helal olsun diyorum

Tepkiler: India
bu arada iddia da GALATASARAYın oranı 6.00 yuh yaaa şimdi birisi çıkıp neden 5 veya 7 değilde 6 demesinden korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...