Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray teması(tavsiye)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.::ELEKTRİK::.
Üye
Konu Sahibi
Galatasaray teması(tavsiye)
tüm fanatikler için yapılmış güzel bir temA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS
Admin
Kardeş tema eklemeden önce cap eklemen gerekiyoru bu 1. + zaten gallery.mobile9.com neredeyse herkes tarafında bilinen paylaşım sitesi.. vE Böyle her konu için tek tek konu açıyorsun bunun yerine tek konu başlık altında toplaman en mantıklı ve gerçekci karar olur. Dikkat edelim.
bloody02
Üye
kardes sunu onizlemeli yapsan daha iyi olurr..:S
-iBoRotTi-
Üye
teşekkürler yanlız tek başlık altnda toplasan daha ii olur kanımca
hullfree
Üye
güzel olmuş ty
ahmetbasar
Üye
paylasım için sagol
--------------- Ekleme ---------------
DiaBLoS™;895723' Alıntı:
Kardeş tema eklemeden önce cap eklemen gerekiyoru bu 1. + zaten gallery.mobile9.com neredeyse herkes tarafında bilinen paylaşım sitesi.. vE Böyle her konu için tek tek konu açıyorsun bunun yerine tek konu başlık altında toplaman en mantıklı ve gerçekci karar olur. Dikkat edelim.
kardesim bu site herkez tarafından biliniyoda acaba bu siteyi bilmeyenler varmı diye bi düsünsen daha mantıklı olacak ben yeni ögrendim mesela eleştiri yapmak için elestiri yapmayın adam güzel paylasım yapmıs iste
kardesim bu site herkez tarafından biliniyoda acaba bu siteyi bilmeyenler varmı diye bi düsünsen daha mantıklı olacak ben yeni ögrendim mesela eleştiri yapmak için elestiri yapmayın adam güzel paylasım yapmıs iste