Galatasaray Taktik Çalıştı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray Taktik Çalıştı..
G.Saray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 13 Ağustos Çarşamba günü Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı ilk karşılaşmanın hazırlıklarını, bugünkü antrenmanla sürdürdü.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde sinema salonunda video görüntüleri üzerinde yapılan bir çalışmanın ardından, Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basına kapalı gerçekleşen antrenmanda, taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı bildirildi.

Meira ve Yaser Yıldız'ın, tedavilerinin ardından takımla birlikte antrenmanın tümüne katıldıkları, Kewell'in, takımla koordinasyon çalışmalarına katıldıktan sonra antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada takımdan ayrı bir antrenman programı dahilinde çalıştığı bildirildi. Kewell'in, yarın sabah özel bir çalışma daha yapacağı kaydedildi.


Ümit Karan'ın, tedavisinin ardından fizyoterapistler kontrolü altında sahada tedavi amaçlı özel bir çalışma yaptığı, Orkun ve Linderoth'un, sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada takımdan ayrı çalışmayı sürdürdükleri belirtildi.
Bu sabah yapılan kontrollerin ardından antrenmana katılması uygun bulunmayan Aydın Yılmaz ve bu akşam kontrol amaçlı bir MR tetkiki daha yapılacak olan Mehmet Güven'in tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Galatasaray, yarın Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı antrenmanla Steaua Bükreş maçının hazırlıklarını tamamlayacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt