Galatasaray son teklifini yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray son teklifini yaptı


[h=2]Galatasaray'da Xherdan Shaqiri'nin transferi belirsizliğini koruyor[/h]
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın ligin son durumuyla ilgili yaptığı açıklamalardan sonra transferde daha önce yapılan girişimlerin beklemeye alındığı öğrenildi.
Lig TV'nin haberine göre Galatasaray yönetiminin, 26 Ocak'ta Ankara'da yapılacak Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurulunda alınacak kararları ve hafta başında Federasyona gönderdiği uyarı mektubuna gelecek yanıtı beklediği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimin, Fatih Terim'in transferini ısrarla istediği Şakiri transferi için son teklifini yaptığı ve Basel kulübünün son kararını beklediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Xherdan Shaqiri transferini gerçekleştirmesindeki en büyük engelin Almanya'nın Hamburg kulübünün olduğu öğrenildi.Hamburg'un yeni teknik direktörü Thorsten Fink'in yakından tanıdığı ve daha önce Basel'de öğrencisi olan Xherdan Shaqiri'yi ısrarla istediği bildirildi.

Basel kulübünün Galatasaray'ın yaptığı teklifi bu yüzden beklettiği ve Xherdan Shaqiri'nin vereceği son kararı beklediği belirtiliyor.

Bu arada İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Catania kulübünün Arjantinli yıldız Maxi Lopez'i Galatasaray'a önerdiğini iddia etti. İtalyan gazetesinde yer alan habere göre Arjantinli futbolcunun Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.
 

Casio Murat

Üye
Basel kendi oyuncusunu messi zannediyor. iyi ki talip olduk..
kendilerini dew aynasında görüyolar..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt