Galatasaray saat, takvim, pil durumu widgeti (Zooper Widget)

Sponsorlu Bağlantılar

crypto_12

crypto_12

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray saat, takvim, pil durumu widgeti (Zooper Widget)
Arkadaşlar zooper widget uygulaması ile hazırladığım galatasaray Widgetini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu Widgetin çalışması için zooper widget uygulamasınınyüklü olması gerekiyor. Benim hazırladığım şablonu telefon hafızasında yer alan "zooper widget/tramplates" klasörü içerisine atınız. Daha sonra ana sayfaya 4*2 boyutunda zooper widget ekleyip tıklayın. Uygulama açılınca da sd kartta kaydettiğimiz galatasaray şablonunu seçmeniz yeterli.
NOT: Widgetteki galatasaray arması resim değildir. Uygulama ile bizzat kendim yaptım :artist:
İndirme linki:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muzo27, soldierman, Anil-D ve 1 kişi daha

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arma biraz şekilsiz olmuş sanki hazır resim kullansaydın daha iyi olurmuş eline sağlık.

Bende bir tane düzenledim nasıl olmuş :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muzo27 ve crypto_12
Anil-D

Anil-D

Üye
besiktaslisinu yapamazmisin

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
crypto_12

crypto_12

Üye
    Konu Sahibi
Arma biraz şekilsiz olmuş sanki hazır resim kullansaydın daha iyi olurmuş eline sağlık.

Bende bir tane düzenledim nasıl olmuş :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arma olarak resim kullanınca transparanlığı olmuyordu. Ben de maksat eğlence olsun diye uğraştım armayla :-) biraz şekilsizlik var ama olsun o kadar :-)
Benim kotalı internetim olduğu için hava durumu falan eklemedim yoksa çok değişik tasarımlar vardı. Zaten isteyen üzerinde oynama yaparak kullananilir.
Senin ki de güzelmiş eline sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
98farom98

98farom98

Üye
:tşk: Eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: crypto_12
SHS

SHS

Üye