Galatasaray,Kewell'la masaya oturacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Galatasaray,Kewell'la masaya oturacak
Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Avustralyalı yıldız Harry Kewell'ı takımda tutmak için şimdiden harekete geçti.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Rijkaard'ın da takımda tutulmasını istediği Kewell'a sözleşmesini iki yıl daha uzatma teklifinde bulunacak.

Geçen sezon Sarı-Kırmızılı takımda ortaya koyduğu futbolla taraftarların gözdesi olan Kewell'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Yıllık 1 milyon 800 bin Euro alan Avustralyalı yıldız oyuncuya Sarı-Kırmızılı yönetim, aynı fiyat üzerinden iki yıl daha takımda kalması için teklif götürecek. Harry Potter lakaplı yıldız futbolcunun Türkiye'de kalıp kalmayacağı ailesi ile yapacağı görüşmeden sonra belli olacak. Hollanda'da yapılan hazırlık çalışmalarına izinli olduğu için katılamayan ve kampın Almanya bölümünde yer alan tecrübeli oyuncuya ilk teklifin sözlü olarak yapıldığı öğrenildi. Kewell'ın bu teklif karşısında çok mutlu olduğu ancak ailesinin görüşünü almak için biraz süre istediği belirtildi. Geçen sezon uzun süre ailesinden uzak kalmak zorunda kalan 30 yaşındaki Kewell'ın yakın arkadaşlarına, "Eşimin işi İngiltere'de. Bu yüzden ayrı yaşıyoruz. Türkiye'de çok mutluyum ama ailemle birlikte de olmak istiyorum." diyerek dönmek istediğini söylediği ifade edildi.

2010 Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Kewell ile telefonda konuşan Haldun Üstünel, "Yönetim olarak biz senden çok memnunuz. Senin iki yıl daha takımda kalmanı istiyoruz." derken Kewell'ın özellikle 1 yıllık mukaveleye sıcak baktığı ifade edildi. Yönetim şimdi Kewell ve eşinden gelecek habere göre yıldız futbolcu ile en kısa zamanda masaya oturacak.

Bu arada Marsilya'ya transferi bilmeceye dönen Servet Çetin için Fransız kulübünün teknik direktörü Deschamps da ilginç açıklamalarda bulundu. Savunmaya bir oyuncu daha alacaklarını belirten Marsilya'nın hocası, Servet'in diğer adaylara oranla dezavantajlı durumda bulunduğunu söyledi. Stoper oynayan bir oyuncunun takım arkadaşlarıyla aynı dille anlaşabilmesinin öneminden bahseden Deschamps, Servet'in sadece Türkçe konuşabilmesinin ciddi bir engel oluşturduğunu dile getirdi.

'Huntelaar ve Heitinga zor'

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Klaas-Jan Huntelaar ve John Heitinga hakkında açıklamalar yapan Frank Rijkaard, vatandaşlarının Sarı-Kırmızılı ekipte forma giymesinin zor olduğunu açıkladı. Hollandalı teknik adam, Real Madrid ve Atletico Madrid kulüplerinin bu oyuncuların ucuza gitmesine izin vermeyecekleri belirtti. Türk futbolcuların mantalitesinden övgüyle bahseden deneyimli hoca, Türk oyuncuların çok çalışkan olduğunun altını çizdi. Öte yandan Hollanda kampını tamamlayarak önceki gün Almanya'ya geçen Galatasaray'da oyuncular dün izinliydi.

Kaynak:ZAMAN
 


arslansem

arslansem

Üye
Sorun olmaz Kewell la :oke:
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Kewel'in eşi İngilterede çalışıyormuş ve ailemle birlikte olmak istiyorum demiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt