Galatasaray - Karabük : 1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray - Karabük : 1-1

Süper Lig'deki ilk galibiyetini Samsunspor karşısında alan Galatasaray, Karabükspor deplasmanında puanı kurtardı.. Uzun süre 10 kişi oynayan ve geriye düşen Aslan, Baros'un çabası, Melo'nun golüyle maçtan beraberlikle ayrılmayı başardı..

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 1 - GALATASARAY: 1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Bünyamin Gezer, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz

Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem, Birol, Cernat, Deumi, Mehmet Çakır, Erkan, İlhan, Nikolic, Shelton, Ragued

Galatasaray: Muslera, Gökhan Zan, Selçuk İnan, Elmander, Melo, Riera (Dk. 16 Ufuk Ceylan), Ujfalusi, Hakan Balta, Eboue, Kazım, Sercan

Kırmızı Kart: Dk. 13 Muslera (Galatasaray)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maçın 23.dakikasından itibaren izledim , bu dakikadan itibaren konuşuyorum , Galatasaray da hiçbirşey yok ... Ne üretkenlik , ne top çevirme , ne atak , koskoca sıfır ... Aynı tas aynı hamam devam ediyor Galatasaray ...!
1 puanı dahi kesinlikle hak etmediler ... Tamamiyle karabüklü oyuncuların işgüzarlığıyla , ikramıyla yapılan bir penaltı ve hediye edilen 1 puan olarak nitelendirebiliriz ...

Galatasarayı , anlaşılıyor ki , hiç iyi günler beklemiyor ..!

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
bitmişiz biz valla yorum bile yapılmaz berbat oynuyoruz

arslansem

arslansem

Üye
Samsun maçından sonra bu takım özellikle deplasmanlarda çok zorlanır demiştim.Maça iyi başlamıştık ki Muslera sahneye çıktı.Bu Karabük'ü bu Galatasaray 11'e 11 yenerdi bence.Çünkü Karabük 3 puanı istemedi.10 kişi kalmamız da yeterli olmadı yine oyun planları aynı kaldı.
Koskoca Galatasaray takımı 10 kişi kalsa bile böyle silik oynamamalı.3 yıldır yeter artık yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...