Galatasaray İntihar Etti !!! SivasSpor 1-1 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray İntihar Etti !!! SivasSpor 1-1 Galatasaray
Aslan intihar etti

Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta üç mağlubiyet alarak liderlikten 4. sıraya kadar gerileyen Galatasaray, Sivasspor deplasmanında da gülemedi. Uzatmalara 1-0 galip giren sarı kırmızılılar, 91. dakikada Mehmet yıldız'ın attığı golle beraberliğe razı oldu.

İki takım açısından da büyük bir önem taşıyan mücadeleye 4 tane defansif orta saha ile başlayan Galatasaray'ın oyunu tutması bekleniyordu. Ama ilerideki Keita ve Giovani ikilisinin top tutamaması Ayhan, Mustafa, Mehmet ve Barış'ın üzerindeki baskıyı artırdı. ancak yaratıcı oyuncu eksiğinde sahneye çıkan Ayhan, 17. dakikada Barış'ı harika bir pas verdi, o da Akın ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu affetmedi. İlk bölümde Hakan balta'nın tedirginliği nedeniyle sağ kanattan yüklenen ev sahibi Sivasspor, 22. dakikada Musa ile gole çok yaklaştı. Ancak Aykut inanılmaz bir kurtarışla skora denge gelmesini engelledi.

Gio ve Keita ile hızlı ataklara çıkan Galatasaray, özellikle 40. dakikada Fildişili oyuncusuyla gole çok yaklaştı. Ancak Akın ile karşı karşıya kalan Keita çok kötü bir vuruşla farkı ikiye çıkaramadı. 44. dakikada ise Keita, Yasin'den kaptığı topla ceza sahasına girdi, ancak bu kez de pas tercihini çok kötü kullandı, defansın uzaklaştıramadığı top Gio'nun önünde kaldı, onun vuruşunda da top direğe çarparak auta gitti.

İkinci yarıda ise akılda kalan tek pozisyon Hayrettin'in dilinin boğazına skaçtığı pozisyondu. Herkesin yüreğinin ağzına geldiği pozisyonda tecrübeli futbolcu hastaneye kaldırılırken, önemli birşeyinin olmaması güzel bir haber oldu. Cihan ve Musa ili iki kez gole yaklaşan kırmızı beyazlılar, bu fırsatları harcadı. Ama 91. dakikada Faruk'ın 40 metreden attığı şutu Aykut sektirdi ve Mehmet Yıldız, sarı kırmızılı takımın hayallerini yıkan gole imza attı.

Üstüste 5. maçından da galibiyet çıkaramayan Galatasaray, haftayı 1 puanla kapattı ve zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. bu arada uzatma dakikalarında Barış da kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SİVASSPOR-GALATASARAY

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Halis Özkahya, Cem Satman, İsmail Köse​

SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Yasin, Sedat, Hayrettin (Dk. 53 Faruk), Kadir, Musa, Cihan, Keita (Dk. 77 Agbetu), Erman (Dk. 46 Kamanan), Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal​

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Barış, Mustafa Sarp (Dk. 84 Elano), Mehmet Topal, Ayhan, Giovani, Keita (Dk. 69 Jo)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOL: Dk. 17 Barış
SARI KARTLAR: Sedat, Murat, Neill, S.Keita
KIRMIZI KART: Barış

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
kırmızı da gördük. İyice battık

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maçın adamı Galatasaray kalecisi Aykut .. Fazla söze gerek yok herhalde ...

Bu kadar korkak ve ne yapmak istediğini bilmeyen + ligin vasat takımlarından Sivas karşısında etkisiz olan bir takımın şampiyonluk hayalleri kurması son derece komik olur ...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bu sezon izlediğim en berbat maçlardan birisiydi amatör kümede bile böyle maçlar oynanmıyor Haldün üstünel bir çok övgü almıştı ama şuanda eleştiriliyor transferler bence takıma katkıda bulunmadılar sezon başındaki kadro ile devam edilseydi daha iyi olurdu şuan için gs nin tek kurtuluşu Fatif terim hocadır onu takımın başına getirmeleri lazım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu nerede takımında disiplinsiz adam var , forma giyemeyen 3.el adamlar var ( sözde yıldızlar ) , toplayıp kiralayıp kiralayıp geldi söz de transfer adamı Haldun abileri .. En başından beri bunları söylüyorum ..
Kahretsin , her zaman olduğu gibi yine haklı çıkıyorum .!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Söylenecek pek laf yok, büyük yara aldığı kesin. Rakip olarak sevinsek de futbol açısından iyi bir gece olmadı.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Futbol böyle işte 3-5 hafta kazanırsın göklere çıkarırlar el üstünde tutulursun 3-5 hafta kaybedınce de yerin dibine batırırlar eleştiri oklarına hedef olursun bu yol inişli çıkışlı Galatasarayın iniş zamanı sezon sonuna denk getirip hayal kırıklığına uğrattı:D

arslansem

arslansem

Üye
Tebrikler Rijkaard-2!!!
Tebrikler Rijkaard-1 yazısı geçen hafta Fenerbahçe maçıyla yazıldı ve seri devam ediyor.Bu gidişat beni yanıltmıyor.Filmin geri kalanı 3,4,5 diye devam eder böyle kimse merak etmesin :)
İlk 11:Aykut,Hakan Balta,Neill,Servet,Sabri,Ayhan,Barış,Santos,Keita,Topal,Sarp..
Maç başlamadan bu kadroyu gördüm.İnternet hesabım olsaydı ya da maça zaman olsaydı ya alt ya da 1-0(ç) yazardım :)
Lig Tv muhabiri de şaşırdı.'Gsaray 4-1-4-1 oynuyor sanırım' dedi :ehe adam bile şüpheli önünde kadro dizilişi belli halbuki.
Solda Ayhan,sağda Barış..Ortada Santos ileride Keita..Rijkaard saldım çayıra mevlam kayıra hadi oynayın demiş çıkarmış bir 11 kafasına göre..
Birkaç madde sıralayayım fazla söylenecek bişey yok zaten...
1-Leo Franco nun madem böyle bir mal kaleci olduğunu gördün,iş işten geçtikten sonra Aykut'a şans verecek bu maçı mı buldun?
2-Ufuk Ceylan neden transfer edildi ve neden 3.kaleci konumunda?Daha kaç hafta daha 30 metrelerden gol yiyecek G.Saray?
3-Leo Francoya izin verilmiş.Depresyona girmiş.Rijkaardın karısı hastalanır ülkesine gider.Balık baştan kokar.Bunlar ödenen bedellerdir.Ve bana son derece normal geliyor bu sonuçlar.
4-Transfer yapmakla,hava alanında şak şakçılıkla hiçbir sportif başarı sağlanmaz.Geçen sene olduğu gibi yine 3 alanda da sıfır çeker,sene bitmeden gelecek sezonun planlarını yapmaya başlarsın.
5-Barcelona psikolojisinden kurtulamayan;Ayhan a Xavi,Barış'a Inıesta muamelesi yapan bu adamdan da hayır gelmez.Bu saatten sonra zaten gelmez de geleceği kurtarmaya başlamalı yönetim..
6-Hafta içinde güzel günler bizi bekliyor Galatasaray şampiyon olacak diye röportaj veren ve artık tek bir puan kaybında bile havlu atacak olan takımda neden 4 ön libero ilk 11 de oynar?Jo 1 ay sonra çekip gidecek turşusunu mu kuracaksın Rijkaard?

Kendim ettim kendim buldum davası..Geçen hafta Fenerbahçe mağlubiyeti ile Galatasarayın lige havlu attığını söylemiştim.Nitekim yine haklı çıktım ;) GSarayın şu durumunu yorumlamak,görmek,anlamak zor değil...Baştan sona yapılan yanlışların bedelleri tek tek ödeniyor.Başkanından başla hocasına gel en son futbolcusuna dayandır...
Kalan 6 haftada en az 6-8 puan daha puan kaybı bekliyorum.Şu halde Şampiyonlar Ligi için 2.vizesi almak bile GSarayın yakalayacağı mucizevi bir başarı olur..
Tebrikler Adnan Başkan,tebrikler Rijkaard!!!

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yazık vallaha yazık sizin için lig tv ye verdiğim ayda 60 tl ye yazık yazık ki böyle futbolu seyrediyorum halen kendilerine çeki düzen vermemişler al birini vur ötekine rjkaard FB maçında ders almamış yazık ne diyeyimki Allahım Sen Büyüksün İnşallah BursaSpor Şampiyon Olur...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu takımla şampıyon olunmazz korkak futbol nereye kadar takım saldırmıyo o ilk 6 7 haftadaki havamız yok hucum hattımız resmen çöktü sezon başı gol rekoru kıracagız diye çıktık sözde daha ligin dibine demir atmış sivası yenemediniz:kirbac::alsana:

'Davut

'Davut

Üye
Çok Üzücü...:P:

Aykut'un maç sonu açıklaması ne kadar strest içinde olduklarını Gösterdi puan kaybı devam edecek bu kesin Şampiyonluk değil Şampiyonlar ligi hayal artık...Geçen hafta Sert bir darbe yemişti Bursa puan kaybı yaşayınca bir hafta daha puan olarak uzaklaşmadı...Sivas'a kısmetmiş Nakalt Yapmak Galatasaray'ı..:ehe:islik Riijard'ı gelecek sene göremicez bence Güle güle riijard :bye2: Lig tam istediğim gibi Bursa lider Biz 2. bjk 'yi bence yenecez bir rakip daha elenecek...Artık Bütün Gs'liler Bursaspor'u tutar :) Unutmadan 2 sene öncesi'nin intikamı aldı Sivas İnşallah Düşmez Sivasspor...

İpler Bizim Elimizde Şampiyonluk Olmak istiyorsak Bütün maçları almamız lazım...Bursa'da olsa Aynı derece'de sevinirim...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...