Galatasaray-İnter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray-İnter


Galatasaray, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında en önemli sınavlarından birini İtalya’nın güçlü takımlarından Inter Milan’a karşı veriyor.

Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Berlin Türkiyemspor'u 2-1 yenen, Unterhaching'le de 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar Almanya kampında yaptığı ilk mücadelede ise Twente'ye 1-0 mağlup olmuştu. Aslan bu kez Almanya'nın Bochum şehrindeki Rewirpower Stadı'nda 2010 UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Inter'le kozlarını paylaşıyor.

İLK 11'LER

Galatasaray: Aykut, Ujfalusi, Gökhan, Servet, Hakan, Sabri, Ayhan, Selçuk, Kazım, Arda, Elmander

Inter: Castellazzi (Dk. 7 Orlandoni), Ranocchia, Samuel, Chivu, Nagatomo, Sneijder, Stankovic, Obi, Alvarez, Castaignos, Eto'o

MAÇTAN AYRINTILAR

- Karşılaşmada ikinci yarı Inter'li oyuncuların vuruşuyla başladı...

- İlk yarı sona erdi...
- Dk. 45+2: Elmander ceza sahasına girdi... İki kişinin arasından geçti ve yerde kaldı... Hakem pozisyonu aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirdi ve Elmander'e sarı kart gösterdi...
- Dk. 38: Inter tehlikeli geldi... Eto'o ceza sahasına sağ taraftan girdi... Şutunu çekti... Top direkten oyun alanına döndü...
- Dk. 36: Selçuk korneri paslaşarak kullandı Sabri'nin ceza sahasına ortasında Servet arka direkte kafa vuruşunda Orlandoni topu son anda kornere gönderdi.
- Dk. 34: Arda yaklaşık 35 metreden şutunu çektii... Aut...
- Dk. 32: Arda'nın ara pasında Ujfalusi topla buluştu... Ujfalusi'nin topu attığı noktada hiçbir sarı-kırmızılı oyuncu yok...
- Dk. 23: Sabri'nin sol kanattan arapasında Arda Orlandoni ile karşı karşıya kaldı ama topu kontrol edemeyince top auta çıktı.
- Dk. 18: Senijder'ın direkt kaleye vurduğu serbest vuruşta kaleci Aykut parmaklarının ucuyla topu kornere gönderdi...
- Dk. 15: Kazım'ın yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak kaleci Orlandoni'de kaldı...
- Dk. 10: Arda şık hareketlerle sol kanatta topu önüne aldı... Selçuk'la paslaştı... Selçuk en sağda Ujfalusi'yi gördü... Ujfalusi kafayla Arda'ya indirdi... Arda'nın rövaşatasında köşeye giden top Orlandoni'de kaldı...
- Dk. 7: Castellazi maça devam edemeyecek.... Yerine Orlandoni oyuna girdi...
- Dk. 5: Inter Milan'da kaleci Castellazzi, Kazım ile çarpışması sonucunda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
- Dk. 4: Arda'nın pasında Sabri'nin ceza sahası dışından vuruşunda Castellazzi topu iki hamlede kontrol etti.
- Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...


_________________________________________________________________

G.Saray maçına meşale engeli
Galatasaray'ın Inter ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında sahaya atılan meşaleler sonrası karşılaşma kısa bir süre durdu..

Sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden ve İtalya'nın güçlü takımlarından Inter ile karşı karşıya gelen Galatasaray taraftarlarının attığı meşaleler sonrası karşılaşma durdu.

Rewirpower Stadı'nda oynan karşılaşmanın 66. dakikasında tribünden atılan meşaleler sonrası müsabaka yaklaşık 8 dakika oynanmadı.

Inter'in koruduğu kale arkasından sahaya atılmaya devam eden yabancı maddeler sonrası kaptan Arda Turan, taraftarını uyardı ve karşılaşma 74. dakikada kaldığı yerden başladı.

SESSİZ ASLAN..
Galatasaray, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında en önemli sınavlarından birini Serie A devi Inter karşısında verdi; etkili bir futbol sergilediği mücadelede golsüz beraberlikle yetindi..

Galatasaray
Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Kazım Kazım (Dk.77 Bogdan Stancu), Sabri Sarıoğlu (Dk.62 Ceyhun Gülselam), Selçuk İnan, Ayhan Akman (Dk.62 Yekta Kurtuluş), Arda Turan (Dk.79 Emre Çolak), Johan Elmander (Dk.58 Milan Baros)

Inter Milan
Castellazzi (Dk.6 Orlandoni), Nagatomo, Ranocchia, Samuel (Dk.56 Faraoni), Chivu (Dk.46 Caldirola), Alvarez (Dk.80 Muntari), Sneijder, Stankovic, Obi (Dk.80 Crisetig), Castaignos (Dk.56 Pandev), Eto'o

MAÇ SONUCU = 0-0
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt