Galatasaray ı direkler korudu . Antalyaspor 2 - Galatasaray 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray ı direkler korudu . Antalyaspor 2 - Galatasaray 3

Galatasaray, Antalyaspor karşısında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada yıldız futbolcularının iyi performansıyla müthiş bir geri dönüş gerçekleştirdi ve rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'da özelikle Keita oynadığı güzel futbolla takımına galibiyeti getiren isim oldu.
Karşılaşmanın ilk 25 dakikasında Galatasaray savunmasının arkasına iyi toplar atan Antalyaspor attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ilk 30 dakikada sarı-kırmızılıların savunmasına zor anlar yaşatırken, bir anda sahneye çıkan Keita attığı golle farkı bire indirdi ve ilk yarı Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.​
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Galatasaray rakip kalede baskı kurarken, özelikle Keita önderliğinde çok etkili ataklar gerçekleştirdi. Galatasaray bu baskısın meyvesini de Elano ve Kewell'ın peş peşe attığı gollerle aldı ve maçta bir anda 3-2 öne geçen taraf oldu.​
Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta Antalyaspor'un baskısı gol getirmeyince sarı-kırmızlılar maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 33'e çıkarttı.
ANTALYASPOR: 2 GALATASARAY: 3

STAT: Atatürk
HAKEM: Deniz Çoban, Erhan Sönmez, Asım Yusuf Öz
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
ANTALYASPOR: Ömer, Kerim, Orhan, Yalçın, Şenol, Jedinak, Ertuğrul (Dk. 58 Gürhan), Sedat, Ali Zitouni, Necati (Dk. 80 Korhan), Djieouha
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Hakan Balta, Servet, Caner, Barış, Mehmet Topal, Keita (Dk 74 Aydın), Elano, Arda, Kewell
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOLLER Dk. 6 Orhan, Dk. 21 Jedinak Dk. 30 Keita, Dk. 63 Elano, Dk. 68 Kewell
SARI KARTLAR: Jedinak, Sedat, Ertuğrul, Mehmet Topal

'Davut

'Davut

Üye
Püh bee ne güzel 2-0 öndesin be..bu maçta yine puan kaybı yaşar dedim ama artık diğer maçlaramış

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Antalyaspor un 3 tane topu direkten döndü ..

Bu kadar beceriksiz olursanız , maçı da böle kaybedersiniz .. Adamlar 4 dakika da 2 gol atar , öyle apışır kalırsınız .. Büyük takım olmak böyle birşey işte .
İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynadı . Attıkları goller de ise inanılmaz Antalyasporun amatörce defans hatalarından kaynaklandı .. 2-0 dan maç veriyorsan demek ki takım falan değilsin . Fenerbahçe maçında da Antalyaspor amatörce bir hata yaptı ve son dakika da maçı kaybetti..

Demek ki Antalyaspor takım olamamış ..

arslansem

arslansem

Üye
3 haftadır 3 puan alamayan zirveye oynayan bi takımın Antalya deplasmanında olması kuşkusuz tehlikeliydi.Antalya hep zor bi deplasman olmuştur.Nitekim bu da öyle oldu
Maçın kadrolarını gördüğümde Rijkaard ın kurmuş olduğu savunmayı anlamakta gerçekten zorluk çektim.Solda Caner ortada Hakan ve Servet sağda Uğur.Kenarda her an formaya hazır Emre Aşık dururken neden bu savunma yapısı?Bugün puan kaybedilse Rijkaard topun ağzına gelecekti.Ve bunda tercihleri etkili olacaktı.Ayrıca Barışın ilerleyen kısımlarda Uğur çıktıktan sonra sağ beke çekilmesini anlayamadım.
Burası Barcelona değil.Burada yetenekler ve güç sınırlı.İstediğin istediği yerde oynamaz.Arda dan Kewell dan forvet,Hakan Balta dan Mehmet Topal dan stoper,Barıştan sağ bek olmaz hoca.Kariyersiz normal bi hoca olsan gerçekten bilmiyor derdim.Ne yazık ki(!) galibiyet bu yanlışların üzerine nispeten örttü...
Gelelim maça...
İlk 20 dakikada 2 benzer ucuz gol yedik.Amatör takımın yaptığı ve Galatasarayın yapmaya çalıştığı ofsayt taktiği!Kim size akıl verdi Allah aşkına?2.golde benzer.Arkaya düşen bir adam,kafa ve gol.Bu kadar basit olamaz.Büyük takım bu kadar kolay gol yiyemez.Tahmin ediyorum ki Antalya buna çalışmış ki sık sık bunu yaptı.Ve 2 golü böyle attı.
Soğuk duş etkisi yapan 2 golden sonra maçın sonuna kadar hakimiyet bizdeydi
Galatasarayda problemler çok açık seçik duruyor ortada.Galatasarayın bireysel yetenekleri var.Ve bunları kullanmak zorunda.Kullanamadığı zaman Servet ve diğer defans elemanları şişir Allah şişir duvar gibi dönen toplar ve bitip tükenen 90 dakika...Oyunu kanatlara yayan düz ve tek pas yapıp basit oyun oynayan bi Galatasaray maçı çevirdi.İşte o zaman Keita,Kewell,Arda,Elano devreye girdi
Galatasaray böyle oynadığı sürece muhakkak oyuna hükmeder ve zevk verir.Sezonun ilk maçlarında bu uygulandı ve puanlar takır takır firesiz toplandı.Sonra form düşüklüğü baş gösterdi sakatlıklar ve eksikler vs...Bakın Manisa ve Belediye maçlarında 2şer puan kaybetmemizin tek sebebi golü bulduktan sonra topa hakim olamayışımız.
Rijkaard bunu gördü ve devre arasında bunu anlattı:Topu yere indirin,alın verin,kanatlara inin,verkaçlarla kaleye gidin.Bu kadar basit!
Kaç haftadır içimizde kaldı yahu 3 puan :)
Verdiğimiz pozisyonları saçma sapan kurulan defansif yapıya bağlıyorum.Ve maçı hak ettiğimizi düşünüyorum.Haftaya Gençlerbirliği maçıyla ilk yarıyı kayıpsız atlatırız umarım:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Gs baya şanslıydı. Lakin her zaman bu kadar şanslı olunmaz...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:) hele şükür kazandı

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Galatasaray haketti ve kazandı.....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray 3 kere geldi neredeyse 3 ü de gol ..
Adamlar ın sadece 3 tane direkten dönünü topu var . Daha neyi konuşacağız ki . :)

Direkten dönen top , geldi Galatasaray a gol oldu. :) Nereden bakılırsa bakılsın , Galatasaray ın inanılmaz şansıyla kazandığını düşünüyorum ..

Keita ya ayrı parantez açmak lazım . Durdu durdu , 15 dakika oynadı takımı dağıttı :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yenilen goller çok saçmaydı Galatasaray hep ofsayt taktiği yapmaya çalıştı eline yüzüne bulaştırdı....O kadar uzun adamımız var hala böyle saçma ofsayt taktikleri yapıyoruzya pes doğrusu....Eğer defans aklını başına alırsa bence önümüzdeki maçlarda herşey farklı olur...
Çünkü Galatasarayın hücum attı mükemmel sadece defansda bir anlam kargaşası ve sağ bekte kaliteli topçu sıkıntısı var....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray a acil defans ve kaleci alınmalı ..
Bu kadar kötü defans adamları ve kaleci olgusuyla bu goller çok normal .. Galatasaray kaleci seçimlerinde çok kötü davranıyor .. Çok mu arıyorlar yahu böyle kalecileri .

Bilmem kaç oyuncu ve milyon dolar verdiler UFUK denilen genç kaleci var . Bence çok iyi . Maçını da izledim bir kaç defa.
Adam ortalarda yok ..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ne olursa olsun ilk 3'ü zorlayacağından eminim...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Katılıyorum ben yönetimin yerinde olsam sağlam bir kaleci alırdım bence bir takımın en önemli zinciri kalecidir...Elanoya falana filana o kadar para vereceğine ver Buffon'a müthiş bir para hem tecrübeli kaleci hemde 30 yaşında daha 7 sene oynar...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Salih Baba™;1849410' Alıntı:
Katılıyorum ben yönetimin yerinde olsam sağlam bir kaleci alırdım bence bir takımın en önemli zinciri kalecidir...Elanoya falana filana o kadar para vereceğine ver Buffon'a müthiş bir para hem tecrübeli kaleci hemde 30 yaşında daha 7 sene oynar...
Katılmana sevindim Salih :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Neyse netice itibariyle Galatasaray kazandı .. Ama bana yine umut vermedi oyun olarak .
Bundan sonraki haftalar halen soru işareti kanımca ..

Alperen Abi , katılıyorum ilk 3 ü zorlarlar :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
DiaBLoS™;1849424' Alıntı:
Neyse netice itibariyle Galatasaray kazandı .. Ama bana yine umut vermedi oyun olarak .
Bundan sonraki haftalar halen soru işareti kanımca ..

Alperen Abi , katılıyorum ilk 3 ü zorlarlar :)
Eyvallah kardeşim. Aklın yolu birdir... Ve görünen köy kılavuz istemezmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt