Galatasaray hazırlıklara başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray hazırlıklara başladı



[h=4]Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı..[/h]Sarı-kırmızılı takım 2 günlük iznin ardından Medical Park Antalyaspor mücadelesinin ilk hazırlığını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde milli takım kamplarında bulunan oyunculardan yoksun gerçekleştirdi.Basına kapalı yapılan idmana yeni transfer Cris'in de katıldığı ve Brezilyalı oyuncunun antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Cris'in idman öncesinde yardımcı antrenör Hasan Şaş ile uzun süre sohbet ettiği kaydedildi.
Galatasaraylı futbolcuların antrenmanın ilk bölümünde performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel çalışma yaptığı ifade edildi. Daha sonra üç gruba ayrılan sarı-kırmızılıların pas çalışması gerçekleştirdiği idmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç oynandığı belirtildi.
Sarı-kırmızılı takım, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlığını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. Galatasaray, öğle saatlerinde ise İtalya'nın Genoa takımıyla 7 Eylül Cuma günü oynayacağı karşılaşma için bu ülkeye gidecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt