sizi kendimize rakip görmek için sizinki gibi futbolu masabaşında oynamaya meraklı yöneticilerimiz olması gerekir. varın siz cimbomu yene yene en büyük olduğunuzu iddaa edin.Geçmiş olsun galatasaraylı arkadaşLar....Tarihi fark kaçtı..Maçı izleyenler görmüştür..2-0 benim hoşuma gitmedi..7-8 olmalıydı..
Galatasaray hiçbir zaman fenerbahcenin rakibi değildir.olamayacaktır.
önemli olan sizin değil tarihin ne söylediğidir....sizi kendimize rakip görmek için sizinki gibi futbolu masabaşında oynamaya meraklı yöneticilerimiz, ayda yılda bir kazanılan avrupa maçlarını efsane görecek kadar ezik taraftarlarımız vsss. olması gerekir. varın siz cimbomu yene yene en büyük olduğunuzu iddaa edin.
önemli olan sizin değil tarihin ne söylediğidir....
Espri için teşekkür ediyorum:=) :=) :=)

4 Hafta onceden gsın sampıyon olacagını adnan polat soyluyordu..(( fenerbahce puan olarak öndeyken).Hatırlatım..son maçta olmuştu o iş...Son dakika golleri ofsayttan atılan golleri ne tez unutuldu...Bu sene galasataraya yapılanları görüyoruz...demekki fenerbahce masabasında gibi sözler gercek dısıymıs..
şimdi başarılı olanları alkışlayaLım diyorum..7 Senedir avrupada gs neler yapmış...2000 yılında gs dunya klasmanında kacıncıydı sımdı kacıncı...Çok büyük bir düşüş..Biraz düşünceli olalım..okadar çok verecek cevabım war ki forum kurallarını çiğnemek istemiyorum...
Fenerbahceli yöneticler masabaşındamı iş yapıyorlar demişssin..hadi canım cok büyük espri bu..4 Hafta onceden gsın sampıyon olacagını adnan polat soyluyordu..(( fenerbahce puan olarak öndeyken).Hatırlatım..son maçta olmuştu o iş...Son dakika golleri ofsayttan atılan golleri ne tez unutuldu...Bu sene galasataraya yapılanları görüyoruz...demekki fenerbahce masabasında gibi sözler gercek dısıymıs..
fenerbahce taraftarına ezik deme hakkını sen nerden buluyorsun...Şimdi bişey dicem olmucak.
2000 yılı daha geri gelmeyecektir...Hagi popescu taffarel artık gelmeyecek...o deviri bırakınşimdi başarılı olanları alkışlayaLım diyorum..7 Senedir avrupada gs neler yapmış...2000 yılında gs dunya klasmanında kacıncıydı sımdı kacıncı...Çok büyük bir düşüş..Biraz düşünceli olalım..
tüm fenerliler gibi sende galatasaray tarihini 2000 yılındaki zaferden ibaret sanıp her atışmada lafı kendiliğinizden oraya getiryorsunuz. bizden çok siz kullanmaya başladınız bizm o TESADÜFİ başarımızı. 

verecek cevabın heralde sövmek olacakki forum kurallarına aykırı olur diyon. başka bi cvp olsa şaşardım zatentüm fenerliler gibi sende galatasaray tarihini 2000 yılındaki zaferden ibaret sanıp her atışmada lafı kendiliğinizden oraya getiryorsunuz. bizden çok siz kullanmaya başladınız bizm o TESADÜFİ başarımızı.
bu arada bir klübün yetkilisinin taraftar ve futbolcularını şampiyonluğa inandırmak için "biz şampiyon olacağız" demesinin neresinde şike var. her klüp sezon başında şampiyon olacaz demiyormu zaten.
son maçta appiah boş kalyee gol atamadı diye bunun sorumlusuda federasyondur heralde
hatırlatmak isterim uefadan sonra ki avrupa da yaptıklarımızı;
1- avrupa süper kupası
2-avrupa şampiyonlar ligi çeyrek finali
3-avrupa şampiyonlar ligi 2. tur(çeyrek final son maçta kaçırıldı)
ve ayrıca
eze eze Türkiye kupası şampiyonluğu. hani çeyrek asırdır alamadığınız o kupa varya 5 gol atarak söke söke aldığımız kupa....
eğer 2000 den önce ne olmuşki dersen onun içinde yardımcı olacak bilgileri paylaşırım senle![]()

Galatasaraya uefa kupasında cıkma yolunda başarıLar :=![]()
bu akşam star tvde 21:45 de komedi filmi var arkdaşlar. Tursit aziz avrupalı oluyor.![]()
bu sene şampiyonuz en büyük cimbom
önemli olan sizin değil tarihin ne söylediğidir....
bu lafın üstüne konuşmaya gerek yok