Galatasaray Evinde Gülemiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray Evinde Gülemiyor..
Rumen ekibi Steaua Bükreş ile sahasında 2-2 berabere kalan Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son 4 maçında rakiplerini yenmeyi başaramadı.



Avrupa kupalarında sahasında son galibiyetini 4 Ekim 2007 tarihinde UEFA Kupası 1. tur rövanşında İsviçre'nin FC Sion takımına karşı 5-1'lik sonuçla alan Galatasaray, o tarihten bu yana oynadıkları 4 karşılaşmada da rakiplerine üstünlük sağlayamadı.

Sarı-kırmızılılar, FC Sion ile oynanan karşılaşmadan sonra İstanbul'da yaptığı maçlarda Helsingborg'a 3-2 mağlup olmuş, daha sonra da Austria Wien ve Bayer Leverkusen ile 0-0 berabere kalmıştı. Galatasaray, Steaua Bükreş ile 2-2 berabere kalarak, Avrupa Kupaları'ndaki iç saha beraberlik serisini 3'e çıkardı.

FRANSIZ HAKEME TEPKİ
Galatasaraylı taraftarlar, maçın Fransız hakemi Laurent Duhamel'e büyük tepki gösterdi. Hakemin her iki yarıda da çaldığı hatalı düdüklere isyan eden sarı-kırmızılılar, Duhamel'i protesto etti. Taraftarlar, ilk yarıda Lincoln'e rakip tarafından ceza sahası içinde yapılan bir harekete penaltı vermeyen hakemi ıslıkladı.

NONDA COŞTU
Galatasaray'ın, karşılaşmanın ilk 13 dakikasında 2-0 geriye düşmesi, Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan herkesi adeta şok etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar büyük düş kırıklığı yaşarken, imdada Nonda yetişerek, her iki yarıda attığı gollerle takımının beraberliği yakalamasını sağladı.

Taraftarların morali bu gollerle yerine gelirken, sarı-kırmızılıların maçın son bölümündeki çabaları gol getirmeyince, Galatasaray maçtan beraberlikle ayrılmak durumunda kaldı.

SKIBBE İLK RESMİ MAÇINI KAZANAMADI
Sezon başında Galatasaray'ın başına getirilen Alman teknik direktör Michael Skibbe, ilk resmi maçında kazanamadı. Yeni transferlerden Meira da sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçında galibiyet elde edemedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
188
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
327
Baydırman
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
312
ANIL


Üst Alt