Galatasaray Eskişehir'i 3 golle geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sezona kabus gibi giren Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla çıktı...

Lige puansız başlayan Galatasaray, Eskişehir'i 4 maç sonra devirdi, derin bir "oh" çekti!

Galatasaray'ın futbolcusu Elano, bu sezon ilk kez ilk 11'de maça çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Riijkard, Karpaty Lviv maçında yaptığı hatayla takımının gol yemesine neden olan Hakan Balta'ya yedekler arasında yer verdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Nadareviç'in yerine Vucko'ya forma şansı verdi. Jaycee'nin de yedekler arasında yer aldığı görüldü. Kırmızı-siyahlı taraftarlar açık tribün bilet fiyatının 50 lira olmasına rağmen maça yoğun ilgi gösterdi.

Galatasaray kalecisi Ufuk, maç öncesinde seremoninin ardından takımla yakın renkte olan formasını değiştirdi.

Bu arada 3-1'den sonra Eskişehirpor'da Rıza Çalımbay istifaya davet edildi, Batuhan ise ıslıklandı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR
Süper Lig'de Eskişehirspor-Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısı 1-1 sona erdi.

4. dakikada Serkan'ın ara pasında Elano topa hareketlendi. Bu futbolcunun dokunamadığı top, Eskişehirspor kalecisi Ivesa'dan sekti. Ivesa'dan dönen topu hiç bekletmeden kaleye gönderen Baros, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1

31. dakikada Sezgin, topu Pele'ye ulaştırmak istedi. Pele'nin hatasında topu kapan Barış, ceza sahasına yöneldi. Barış, meşin yuvarlağı ayağından açınca kaleci Ivesa topu kontrol etti.

36. dakikada Sezer'in yaklaşık 35. metreden attığı sert şutta kaleci Ufuk topu güçlükle kornere çeldi.

37. dakikada Tello'nun sol kanattan yaptığı ortada kaleci Ufuk, topu kontrol edemeyince meşin yuvarlak Burhan'ın önünde kaldı. Burhan da topu ceza sahası içindeki Vucko'ya iletti. Vucko'nun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1

44. dakikada Burhan'ın sağ kanattan yaptığı ortada Batuhan'ın vole vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR BİRAZDAN...

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - GALATASARAY: 3

Stat: Atatürk

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Nihat Mızrak, Muharrem Yılmaz

Eskişehirspor: Ivesa, Sezgin, Volkan, Pele, Sezer, Tello, Doğa, Burhan, Batuhan, Vucko, Koray

Galatasaray: Ufuk, Neill, Ali Turan, Barış, Elano, Arda, Baros, Mustafa, Ayhan, Serkan, Servet

Lacrymosa

Üye
Takımların adını ters yazmışsınız. Eskişehirspor 1 - Galatasaray 3 olacaktı.

JayJayyy

Üye
alması gereken bir maçtı

arslansem

arslansem

Üye
Altın değerinde

Galatasaray bu seneye taraftarlarını üzerek başladı.Üst üste ligde aldığı başarısız sonuçları bi kenara bırakın Avrupadan daha Eylül gelmeden elenmesi çok kötü bir başlangıç ve hayal kırıklığıydı.
Aslında elde olan kadro ve idari yapıyla çıkarılan takım ve oynanan futbol pek sürpriz değildi.Geçen sene 3.olan yani başarısız olan takıma takviye yapılması gerekirken iyi oyuncular gönderildi ve transfer yapılmadı.Transfer döneminin bitmesine 2 gün kalmasına rağmen hala daha bi gelişme olmaması fazlasıyla can sıkıyor.Hayırlısı...
Maça eldeki kadroyla başladı Rijkaard.Sakatlıklar ilk 11 i alternatifsiz bırakırken,Hakan Balta nın inanılmaz kötü oyunu Serkan Kurtuluş a forma vermeyi düşünmüş Rijkaard.Ki iyi de yaptı.Daha kötüsü olamazdı çünkü.
Aslında bugün Galatasaray geçen hafta ki Bursa maçından daha iyi oynamadı.Çünkü sahadaki futbolcular ellerinden geleni yapıyorlar,yaptıklarına inanıyorum.
Birer gol kalecilerin hediyeleriydi.Ufuk ve Aykutla bu işin yürümeyeceğini futboldan anlamayanlar bile anladı ama yönetim neden hala seyrediyor çözebilene aşk olsun..Biraz Arda,biraz Baros...
Bu galibiyette Eskişehirin kötü futbolunun katkısını da unutmamak gerek..Galatasaray iyi olduğu dönemlerde bile burada çok zorlanırdı.Sıradan bir takım görüntüsü verdi Es Es..İnşallah düzelirler Es Es'siz olmaz bu lig :)
Milli maç arasında,transferlerin bitmesi aşamasında üstelik Eskişehir deplasmanında bu haldeki Galatasaray a bu galibiyet 3 puan ilaç gibi geldi.Kaybettiği 6 puan şimdi kimsenin gözünde değil..Ama ya Avrupa?

Aksi

Aksi

Üye
es esım cok kotydu bu aksam.
ama gs mn de alması gerekıodu bu uc puanı.
ıı oldu. umarım hersey yoluna gırer.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aa hayret 3 puan almışız :D yarısını koymayı unutmuşun :hmmm

haltie

haltie

Üye
Yine güzel oynamamış özeti izledim eskişehirde alıp götürebilirmiş maçı gs için moral oldu:oke:

levasinay

levasinay

Üye
kesinlikle çok iyi oldu zaten olmasaydı 3 malubiyetle zordu isler bir nebze de olsa moralleri yerine gelmiştir aslanların

^^Positive^^

Üye
:alkis: :alkis:

Love Prince

Love Prince

Üye
bu 3 puan iyi geldi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Birde almasınlardı :sopa:

hidayet

hidayet

Üye
3 puan iyi oldu ama dünkü maç yinede gelecek maçlar için umut verici değil :hmmm

Atakan

Atakan

Üye
3 puan iyi oldu ama dünkü maç yinede gelecek maçlar için umut verici değil :hmmm
Saygı duyuyorum görüşlerine. Ama ben tam aksini düşünüyorum, iyi mücadele ettiler. Ben ümitliyim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...