Galatasaray erken pes etti 0-0

Galatasaray pes etti 0-0

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray erken pes etti 0-0
Son şampiyon galatasaray daha ligin başında iki puanı sahada bırakarak rakiplerine fırsat tanıdı.

Ilk maçı 4-1 kazanan galatasaray herkesi korkutmuştu ama sanki nazar değdi ikinci haftaya 3 puan hedefi ile giren cimbom 1 puanla ayrıldı ve daha ligin başında ağır bir yara aldı.

DiaBLoS

Admin
Galatasaray sabaha kadar oynasa gol atamazdı

Sonuç güzel tebrikler

bekleyin asıl bu sene can yakıcaz...bekleyelim ve görelim

DiaBLoS™;1031336' Alıntı:
Galatasaray sabaha kadar oynasa gol atamazdı

Sonuç güzel tebrikler
sen konus daha boyle ligin sonunda biz sampıyon olunca kendını banlatcan ya o zaman gorusuruz

DiaBLoS

Admin
sen konus daha boyle ligin sonunda biz sampıyon olunca kendını banlatcan ya o zaman gorusuruz

Size burda ekmek yok başka kapıya

Ben kendimi hiçbir zaman banlatmadım Sizingibiler yüzünden bir kere galyana gelmiştim okadar..

Konuşur konuşur susarsın

DiaBLoS™;1032165' Alıntı:
Size burda ekmek yok başka kapıya

Ben kendimi hiçbir zaman banlatmadım Sizingibiler yüzünden bir kere galyana gelmiştim okadar..

Konuşur konuşur susarsın
tabi mutlaka yapmamıssındır

ağır yara aldı diye bi olay, yok ligin henüz başı ve puan kayıpları çok doğal bi şey...

fenerbahçe nasıl mağlup olduysa, galatasaray da beraberlik aldı....bu gibi durumlarda ^pes etti^ yahut ^şampiyonluk hayal^ gibi sözlerin sadece rakip takım taraftarlarını avuttuğunu söylemek esasen çok doğru olur..

Kayseri gibi bi deplasmandan 1 puanla dönmek pek bi puan kaybı sayılmaz...Aynı tas aynı hamam bu hocayla iş yürümez şimdiden söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...