Galatasaray erken pes etti 0-0

Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray pes etti 0-0

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray erken pes etti 0-0
Son şampiyon galatasaray daha ligin başında iki puanı sahada bırakarak rakiplerine fırsat tanıdı.

Ilk maçı 4-1 kazanan galatasaray herkesi korkutmuştu ama sanki nazar değdi ikinci haftaya 3 puan hedefi ile giren cimbom 1 puanla ayrıldı ve daha ligin başında ağır bir yara aldı.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:( :( :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray sabaha kadar oynasa gol atamazdı:)

Sonuç güzel tebrikler :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bekleyin asıl bu sene can yakıcaz...bekleyelim ve görelim

Dwyane_Wade

Üye
böyle oynamaya devam...:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS™;1031336' Alıntı:
Galatasaray sabaha kadar oynasa gol atamazdı:)

Sonuç güzel tebrikler :)
sen konus daha boyle ligin sonunda biz sampıyon olunca kendını banlatcan ya o zaman gorusuruz :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sen konus daha boyle ligin sonunda biz sampıyon olunca kendını banlatcan ya o zaman gorusuruz :)

Size burda ekmek yok başka kapıya ;)

Ben kendimi hiçbir zaman banlatmadım;) Sizingibiler yüzünden bir kere galyana gelmiştim okadar..

Konuşur konuşur susarsın ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS™;1032165' Alıntı:
Size burda ekmek yok başka kapıya ;)

Ben kendimi hiçbir zaman banlatmadım;) Sizingibiler yüzünden bir kere galyana gelmiştim okadar..

Konuşur konuşur susarsın ;)
tabi mutlaka yapmamıssındır;)

canturgay

canturgay

Üye
ağır yara aldı diye bi olay, yok ligin henüz başı ve puan kayıpları çok doğal bi şey...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
fenerbahçe nasıl mağlup olduysa, galatasaray da beraberlik aldı....bu gibi durumlarda ^pes etti^ yahut ^şampiyonluk hayal^ gibi sözlerin sadece rakip takım taraftarlarını avuttuğunu söylemek esasen çok doğru olur..

arslansem

arslansem

Üye
Kayseri gibi bi deplasmandan 1 puanla dönmek pek bi puan kaybı sayılmaz...Aynı tas aynı hamam bu hocayla iş yürümez şimdiden söylüyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt