galatasaray elanoyu biraz abarttı...elanonun fiyatı dudak uçuklatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exorcist

exorcist

Üye
    Konu Sahibi
galatasaray elanoyu biraz abarttı...elanonun fiyatı dudak uçuklatıyor
Galatasaray, Dünya Kupası'nda müthiş bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcusu Elano'nun yeni fiyatını açıkladı.
Florya'da adeta Elano bayramı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim sambacının yeni fiyatını 25 milyon Euro'ya çıkardı.
2010 Dünya Kupası'ndaki başarısı Elano'nun fiyatını, yönetimin de sevincini ikiye katladı. Sarı-kırmızılı yönetim, düne kadar 8 milyon Euro'ya düşürdüğü bonservis bedelinde hızla zam yaptı. Elano'nun daha şimdiden birçok ünlü yıldızı geride bırakarak, Güney Afrika'da ön plana çıkması onu değerli hale getirdi.
Bu durumdan faydalanmak isteyen yönetim, Elano'nun yeni fiyatını 25 milyon Euro olarak açıkladı. İngiltere'nin Manchester City kulübünden 4 yıl vade ile 7.5 milyon Euro'ya aldıkları Brezilyalı konusunda pazarlık payı da bırakan yönetimin, nakit olarak ödenecek 20 milyon Euro'nun üzerinde bir teklife de 'Evet' diyecebileceği öğrenildi.

haltie

haltie

Üye
konuda müthiş performans sergileyen elano diye geçiyor bahsettiğimiz adam brezilya milli takımında oynuyor bence normal fiyat.beşiktaşlıyım ama umarım satar galatasaray

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Yok Daha Devenin gözü.. 50.000.000 € yapsaLarmış ? finaLe kadar 2 goL daha atarsa Messi iLe takas için BarceLona'nın kapısını caLarLar..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
alan olursa alsın :D

Aksi

Aksi

Üye

adam bızde oynamıyo ama kalıtesını kupada gosterdı
hakedıyorda..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynen

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Ya yapmayın Allah aşkına iki gol attı diye 25 milyon Euro mu verecekler ? O zaman Vittek'le Messi'yi takas yapsınlar :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Ne de olsa Vittek 4 gol attı, Messi daha gol atamadı Dünya Kupasında, Barça kârda olur :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
:kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ALLAH tan alex gs de değil ona ne kadar fiyat biçerlerdi kim bilir ben diyim 100 siz ne derseniz diyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...