Galatasaray derbiye hazır..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray derbiye hazır..

Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacak olan Galatasaray, derbi maçın hazırlıklarını, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı..

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, üç grup halinde top kapma çalışmasıyla başladı, taktiksel çalışmalar ve soğuma hareketleriyle tamamlandı. Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Sakatlıkları bulunanlardan Sabri Sarıoğlu, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Yekta Kurtuluş, salon ve saha çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılılar derbi maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Diğer yandan futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcılığı kararıyla ''seyirden men'' edildiği belirtilen Sercan Yıldırım'ın antrenmana bugün de katılmadığı öğrenildi.

cargo3230

cargo3230

Üye
haydi aslanlar :alkis

Consul9

Consul9

Üye
alttaki koonuya bak buna bak :ehe
hadi aslanlar parçalayın somuru::kirbac:

Masha

Masha

Üye
En son Lig de ne zaman yendiniz acaba hatırlıyo musunuz :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi oynayan kazansın ...:)

• Beğen
Tepkiler: India
Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
Fenerbahçe kazanacak :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe galibiyetlerinden sıkıldığım için , yani devamlı yeniyoruz , haz almadığım için artık , bu maç Galatasarayı kazansın istiyorum ...:)

İnandırıcı oldum değil mi ?
:ehe

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe galibiyetlerinden sıkıldığım için , yani devamlı yeniyoruz , haz almadığım için artık , bu maç Galatasarayı kazansın istiyorum ...:)

İnandırıcı oldum değil mi ?
:ehe

hiç merak etme bu sefer yeneceğiz :D yani yenmemiz lazım iddasına girdim gs kaybederse çok param gidecek :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hiç merak etme bu sefer yeneceğiz :D yani yenmemiz lazım iddasına girdim gs kaybederse çok param gidecek :(

Galatasaray ın neyine güveniyorsun ki Fenerbahçe maçlarında ...:)
Geçmişten hiç mi ders almıyorsun iddaa oynarken :D

İddaa da duygusallığa yer yok güzel kardeşim :D

arslansem

arslansem

Üye
En son Lig de ne zaman yendiniz acaba hatırlıyo musunuz :)
En son ki mesajın neydi?Bu Gsaraylılar da Fener bölümünden çıkmıyor ortalığı karıştırıyorlar değil mi? :) tipik bi fenerlisin işte :ehe
Soruna karşılık soru.Hayatında hiç Türkiye Kupası gördün mü olgun birine benziyorsun? :ehe bayağı olgun olmalısın ama :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...