Galatasaray Dağıldı..Sivasspor 2 - Galatasaray 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Galatasaray Dağıldı..Sivasspor 2 - Galatasaray 0
Ligin ilk yarısını lider olarak kapatan Sivasspor ikinci yarının açılış karşılaşmasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 37'e yükseltti.


Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol olmazken, 45. dakikada Ümit Karan yardımcı hakeme yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

İkinci yarıda Galatasaray'ın 10 kişi oynamasını iyi değerlendiren Sivasspor Abdurrahman ve Sezer'in attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 37'e yükseltti.

Galatasaray ise bu mağlubiyetle 33 puanda kaldı.


SİVASSPOR: 2 GALATASARAY: 0

STAT: 4 Eylül
SAAT: 14.00
HAKEM: Yunus Yıldırım

SİVASSPOR: Petkoviç, Sedat, Bilica, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim, Musa, Onur, Muhammed Ali (Dk. 46 Balili), Tum(Dk 57 Sezer) , Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

GALATASARAY: Sanctis, Volkan, Sabri, Emre, Hakan, Ayhan, M.Topal, Barış (Dk 74 Aydın), Arda, Ü.Karan,, Baros (Dk. 60 Yaser)
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

GOLLER: Dk. 51 Abdurrahman, Dk. 66 Sezer
KIRMIZI KART: Ümit Karan
SARI KARTLAR: Yaser, Emre, Sabri

İLK YARIIDAN DAKİKALAR
3. dakikada, kaygan zemine çarparak Sivasspor defansından seken topu önünde bulan Milan Baros'un yerden vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü. Bu pozisyonda hakem Yunus Yıldırım, ofsayt kararı verdi.
10. dakikada Sivasspor defansının arasına gönderilen uzun pasa hareketlenen Arda, topa kayarak müdahale etmesine karşın vuruşu etkili olmayınca meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'te kaldı.
11. dakikada Barış Özbek'in yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda, kaleci Petkoviç üzerine gelen topu kontrol etti.
37. dakikada Musa'nın uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta kaygan zemine de çarparak hız kazanan meşin yuvarlak, iyi yer tutan De Sanctis'te kaldı.
45. dakikada Galatasaray kaptanı Ümit Karan, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Maçın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI DAKİKALAR
51. dakikada, Sivasspor'un golü geldi. Sol kanattan gelişen atakta, Musa'nın ceza alanına ortaladığı top, savunmadan sekti. Dönen topa ayağıyla gelişine vuran Abdurrahman, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0
55. dakikada topla hızlı bir şekilde ceza alanına hareketlenen Balili'nin çapraz pozisyonda yerden sert vuruşunda, savunma topu kale alanı içerisindeki Tum'dan önce uzaklaştırdı.
60. dakikada Sabri'nin kullandığı korner atışında, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Emre Aşık'ın kafa vuruşunda kaleci Petkoviç topu kontrol etti.
66. dakikada Balili'nin sol kanattan kale alanı içerisine yerden yaptığı ortada, Sezer ayağının içiyle topu filelere görderdi: 2-0
2. gol sonrası Sivassporlu taraftarlar, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' şeklinde tezahürat yaptı.
73. dakikada Emre'nin kaleci De Sanctis'e geri pasında araya giren Mehmet, kaleciden önce topa dokundu. Yan direğe çarparak oyun alanına dönen topu De Sanctis kontrol etti.
82. dakikada ceza alanına topla hareketlenen Balili'nin yerden vuruşunda, top direğin yanından az farkla auta çıktı.
Sonraki dakikalarda gelişen pozisyonlardan gol sesi çıkmayınca, maç 2-0 ev sahibi Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Maç sonrası Sivassporlu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar ''Sivas sizinle gurur duyuyor'' tezahüratı yaparken, futbolcular da ''Şampiyon Sivas'' diye tempo tuttu.
 


Dwyane_Wade

Üye
Trabzon'a puan kaybetmemiz çok kötü oldu...:(
 

_KadirşinaS_

Üye
Bu kadar salakça bir maç, bu kadar salakça bir zemin, bu kadar salakça hakem kararları olunca; ortaya bu kadar salakça bir skor çıkıyor. Ne diyeyim ki daha?
 
maxicepnebi

maxicepnebi

Üye
ümit karanda bi hal.kırmızı kart yedi gitt..maçta salakça oldu zaten
 
degerli43

degerli43

Üye
en karlı beşiktaş çıktı bu haftadan:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
470
DiaBLoS
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
285
DeV/AsA


Üst Alt