Galatasaray’da Barcelona Modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray’da Barcelona Modeli


Spor Toto Süper Lig’de 9 puan farkla lider durumda bulunan Galatasaray, sportif başarının yanında ekonomik hamlelerine bir yenisini daha ekliyor.


Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan Galatasaray, Stadı Camp Nou’yu amatörlere kiralayan Barcelona’yı örnek alarak Florya Tesisleri’nde şirket takımlarına turnuva düzenliyor.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Galatasaray’da profesyonel kadro, kulübe yeni gelir kapısı yaratabilmek için Barcelona kulübünü örnek aldı. “Keyiflig” adlı bir proje geliştiren ve 32 şirketin katılabileceği bir turnuva organize eden Galatasaray Kulübü, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sahaların bu turnuvada kullanılacağını açıkladı.

Galatasaray’ın örnek aldığı Barcelona da stadı Nou Camp’ı sezon dışındaki dönemlerde maç yapmak isteyen amatörlere kiralıyor. 21 Nisan-23 Haziran tarihleri arasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenecek olan turnuvaya katılacak her şirket 10 bin TL+KDV ödeyecek. Turnuvadaki tüm maçlar Galatasaray TV’den naklen yayınlanacak.

KİRALIK CAMP NOU

Barcelona, stadı Camp Nou’yu yaz aylarında bir günlüğüne 40 bin Euro’ya kiralıyor. 35 kişinin satın alabileceği pakette 90 dakika maç, hakem, ses tesisatı ve “Camp Nou’da oynadım” sertifikası yer alıyor. Stadı kiralayanlar, maçlarının video kaydı için ise Barça TV’ye 6 bin Euro ödemek zorunda. Camp Nou’daki maça otellerinden Barça otobüsüyle gelmek isteyen futbolseverler için otobüsün günlüğü ise 800 Euro.

kaynak=
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
fiyatLara bak ya..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt