Galatasaray Cagliarili Yıldızın Peşinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Cagliarili Yıldızın Peşinde
<span style="color:#FF0000">Galatasaray Cagliarili yıldızın peşinde</span>

Bu sezon attığı 21 golle takımının Serie A&#39;da kalmasını sağlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Honduraslı golcü, Cim-Bom&#39;dan teklif aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar..

Şampiyonlar Ligi&#39;nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray yönetiminin, İtalya&#39;da Cagliari forması giyen Oscar David Suazo&#39;nun peşinde olduğu ortaya çıktı.

Bu sezon attığı 21 golle Cagliari&#39;nin Serie A&#39;da kalmasını sağlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Honduraslı golcü, Cim-Bom&#39;dan teklif aldığını açıkladı.

26 yaşında olan Suazo, ülkesinde yayımlanan La Voz De America gazetesine yaptığı açıklamada, Galatasaray&#39;dan çok cazip bir öneri aldığını belirterek Cagliari takımı yönetimiyle görüştükten sonra sarı - kırmızılı kulübe kesin bir yanıt vereceğini söyledi.

İtalyan basını ise Cagliari&#39;de mükemmel bir sezon geçiren 1.82 boyundaki Suazo&#39;nun, Juventus, Barcelona ve Liverpool&#39;un da transfer listesinde yer aldığını yazdı.

Kaynak: Milliyet
Haber: Mehmet Çiftci

Hadi bakalım daha önce adını duymamıştım ama İtalya gibi bir ligde hemde Cagliari gibi bi takımda 21 gol atan bi futbolcu Türkiyede bayağı iyi maçlar çıkarır diye düşünüyorum.

yitik savaşçı

Üye
Ne mantıksız bir transfer girişimi olur haber doğruysa... Senin forvette 4 tane milli futbolcun var; orta sahanda oyun kurucun yok; yine orta sahanın sağında ve solunda hem hücum hem defans yapmasını bilen oyuncun yok; defansın sağında ve solunda istikrar yok... Kalkmış en kaliteli bölgeye transfer yapıyorsun.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
en kaliteli bölge dediğin yer tromsö maçında ne yaptı? şayet haberi okursan 2. paragrafta şöyle yazıyor "Şampiyonlar Ligi&#39;nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray yönetiminin, İtalya&#39;da Cagliari forması giyen Oscar David Suazo&#39;nun peşinde olduğu ortaya çıktı." şampiyonlar liginde bu forvet hattı iş yapamaz&#33; Fbnin forvet hattı ne iş yaptı? Türkiye ligi başka Şampiyonlar Ligi başkadır kardeş&#33;&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Benim haberi okumama gerek yok; çünkü takımımın eksiklerini biliyorum. Ve de ben hesaplarımı Türkiye Ligi&#39;ne göre yapmam; vizyonum sahibiyim...

Şampiyonlar Ligi&#39;nde 3 forvetle oynaman imkansız... Forvet arkası filan sökmez orda... En fazla 2 forvet ve büyük maçlarda da tek forvet oynarsın.

Tromsø&#39;yü hatırlatma bana... Balçık içinde bir ilk maç; daha sonra kapanan ve açılamayan bir kutu... Deplasmanda 1-0 yenilmişsin; kendi evinde gol yememen lazım. Sen kalkmış forveti suçluyorsun. Orta sahamız avrupa takımlarına sahayı dar edecek cinstenmiş gibi konuşuyorsun. Tromsø maçlarında orta saha ne yaptı? Ne geldiyse başımıza orta sahadan geldi zaten son 3-4 sene... Volkanla Cihanla Ayhanla olucak iş değil avrupa... Kanat adamın nokta ortalar yapacak; orta sahan pres yapacak, top kaybetmeyecek. O kadar sene Galatasaray&#39;ı izliyorum; bu kadar kötü bir orta saha görmedim.

Almasınlar; istemiyorum... Zaten alamazlar da...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Gol atmak orta sahanın görevi değil forvet hattının görevi kaçan goller hala aklımda şayet gol atmasını bilen forvet olsaydı farka gidilirdi istanbuldaki maçta&#33; Şampiyonlar liginde senin necatin gol atamaz&#33; sadece ümitle mi oynayacağız? şampiyonlar ligini kaldırabilecek tek forvet ümit diğerlerinden iş çıkmaz&#33;

yitik savaşçı

Üye
Hakan Şükür&#39;ü sevmeyen Fenerli olsun...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
hakan şükürü sevmeyecek Gsli olmaz ancak hakan şükür miadını doldurdu artık takıma faydası yok jubilesini yapmalı ve üstün başarılarından dolayı kendisine ayrıca plaket verilmeli&#33; ancak ne yazıkki artık hakanla avrupada başarı gelmez&#33; bunu herkes artık görmeli ve kabullenmeli&#33;

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
forvete adam lazim degil
ki su anki forvetlerden bir tanesini dahi cikarsakta
arkalarinda ozgurcan gibi bir genc yetenek var

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
yahu olaylara tek açıdan bakmayın bu forvet şampiyonlar liginde ne yapabilir? özgürcan ne yapabilir? kaliteli bir forvet lazım. sadece ümit karanla olmaz&#33; bu konudaki son sözüm bu&#33;

yitik savaşçı

Üye
Bıraklım şu yaş muhabbetini... Daha iki sezon önce Fenerbahçe&#39;nin Hooijdonk, Alex, Anelka&#39;yla mumla aradağığı turu neredeyse tek başına getiriyordu. 6 lig maçında 5 gol...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bu forvet dedigin senin
umit karan; e onu anlatmaya gerek yok
necati; bu aralar kotu donemde olsada surekli avrupa kluplerinden teklif alan bir oyuncu kalitesini ispatlamis
hakan sukur; yine atmaya basladi tikir tikir
hasan kabze; ............
ozgurcan; sene basinda juventus ve chelsea&#39;nin istedigini hatirlatirim...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
iyide adamlar oynatmak için istemiyorlar yetiştirip yeterinde piştikten sonra takıma monte edeceklerdir onların sistemi budur dünya çapında araştırmalar yaparak çocuk yaştaki yetenekleri alt yapılarına monte ederek geleceğin kadrosunu kurmaya çalışıyorlar böylece maliyeti ucuzluyor. yani direkt takımda oynamsı için en az 3-5 sene gecer. neyse arkadaslar şayet bu kadroya kaliteli bir yabancı forvet alınmazsa şampiyonlar liginde görürüz sonuçları&#33;&#33;&#33; daha doğrusu ön elemeyi gecebilir miyiz acaba? bunu bekleyip göreceğiz zaman gösterecek.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
katilmiyorum ama neyse
burda kalsin

yitik savaşçı

Üye
4 kanada birer oyuncu, bir de oyun kurucu istiyorum. Bu yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...