Galatasaray Arena'da Es'ti geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray Arena'da Es'ti geçti
Galatasaray gol düellosu şeklinde geçen maçta Arena'da konuk ettiği Eskişehirspor'u mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu...

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve geçtiğimiz hafta Bursaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray, bahardan kalma bir İstanbul kış gününde bayram havası estirdi.

Galatasaray maçın son anlarında zorlansa da Eskişehirspor'u 4-2 yenmeyi başardı. Sarı kırmızılıların tüm golleri yabancı futbolcularından geldi.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayıp lige havlu atan, kupada ise çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor'a 3-2 yenilen Galatasaray Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'u ağırladı.

Maçın başında Es Es'e karşı üstünlüğünü ortaya koyan Galatasaray son dakikalarda zorlandığı maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sezonun en mücadeleci futbollarından birini sergileyen Galatasaray'ın, özellikle kazanma hırsı ve yoğun presi taraftarından büyük alkış alırken sarı kırmızılıların gollerini Cana, Stancu, Kewell ve Baros kaydetti. Galatasaray bu sezon ilk defa 4 gol birden atmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını 29 yaparken Eskişehirsor ise 28 puanda kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

arslansem

arslansem

Üye
Hagi Devrimi...
Eski futbolcular,yeni transferler ile ilk kez tam olarak kupa maçında oynamıştı.Oyuncuların tam olarak performanslarını yansıtmaları için birkaç maç beraber oynamaları gerekir kanaatindeyim.Daha 2.maçta takımın kendini böyle bir şekilde yansıtması sevindirici tabii ki..
Hagi'nin futbolculuğundaki zekiliği teknik direktörlüğüne yansıtmasına bugün bir kez daha şahit oldum..
Neden mi?
1-Ayhan,Mustafa Sarp,Barış gibi takımı yıllardır el freni gibi yavaşlatan ön libero oyuncularına takımın ihtiyacı olmadığını bugün herkes gördü.
2-Rijkaard'ın 1,5 senede monte edemediği 4-3-3 sistemini bugün Hagi çok mükemmel uyguladı
3-Liberoda ağır kalan Cana stoperde,top hakimiyeti yüksek Neill liberoda başladı.Sabri'nin çevikliğini kanatta yeterince kullanamıyordu bu yüzden Neill ile beraber orta sahaya çekildi ve maç boyu basılmadık yer bırakmadılar.
4-Sırtı dönük çok rahat oynayan Kewell forvete,her mevkiide oynayan Stancu sola,forvet olmayan Kazım sağa çekildi.Bu 3 oyuncuda kendi performanslarını bu mevkilerde çok iyi gösterdiler.

Galatasaray bu yılın en iyi futbolunu oynadı tartışmasız.Bu maç Antep maçına çok benziyordu.Orada da son 15 dk oyundan düşüp maçı kaybetmiştik.Bu maçta da maç zora girdi.Ümit Karan'ın frikik golü güzeldi,ama sebep olan faul gerçekten komediydi :)
Maç beraberliğe gelse dahi Galatasaray'ın oynadığı futbol kusursuzdu :oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tebrikler :)

umarım en kısa zamanda toparlanırlar türkiyenin 2 iki büyüğü var biri fenerbahce diğeri galatasaray bunlarda iyi olmayınca hem ligin tadı çıkmıyor hemde ülke puanımız azalıyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maçın 90 dakikasını izledim .
Galatasaray devamlı önde basan pozisyondaydı . Rakibe oyun oynatmadı ve haklı bir galibiyet aldı .

Atakan

Atakan

Üye
Culio, Sabri, Neill, Cana. Müthiştiler gerçekten. Hele Culio. Bir sağda, bir solda, bir ortada. Çok çalışkan, bir o kadar da teknik. Çok doğru bir transfer olduğunu kanıtladı birkez daha.
Culio'nun bu kadar iyi oynamasının bir sebebi de Sabri'ydi. Kaç sezondur Ayhan-Barış-Mustafa üçlüsünü izleyen biz Galatasaray taraftarı, bu orta sahayı izleyince Xavi,İniesta izler gibi olduk gerçekten. Kewell ve Neill bu takımın kalitesini çok üstlere çekiyorlar gerçekten. Kazım ilk defa bu kadar etkiliydi. Aylar sonra golle dönen Baros'u unutmamak lazım, girer girmez golünü attı. Girdiği bir pozisyonda golle bitebilirdi, Culio iyi vursaydı. Kalecimiz Zapata bana güven vermedi bu maçta da. Tabii maça çıkması lazım daha takımla ama, Ümit'in attığı golde barajı yanlış kurdurduğunu düşünüyorum. İlk golde de erken yattı yere sanki. PFDK Ayhan'a neden 3 maç ceza verdiniz :ağlarım: O kadar küfretmiş neden 3 maç ?
Son sözüm Batuhan'a. Seni futbolcu yapanın ..

Revengeful

Emekli Yönetici
3-2 olunca ölecektim az kalsın :d:

canturgay

canturgay

Üye
bu galatasaray futboldan soğuttu beni.hafta sonlarını iple çekerdim önceden maça bakacam diye şimdi özetlerine bile bakmıyorum doğru düzgün... seneye artık inşaallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt