Galatasaray Arda Turan'a kavuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray Arda Turan'a kavuşuyor
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan G.Saray Kaptanı Arda Turan, bu hafta takımdaki yerini almak istiyor...

Galatasaray, kaptanı Arda Turan'a nihayet kavuşuyor. Yaklaşık 3 aydır formasından uzak kalan Arda Turan, Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alabilecek duruma geldi.
Ali Sami Yen'de oynanacak son lig karşılaşmasında Gençlerbirliğini konuk edecek Galatasasaray'da sakatlıktan kurtulan Arda Turan'nın da kadroda yer alması bekleniyor.
Aynı mücadelede Milan Baros yine sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. Hagi'nin yönetime sunacağı transfer raporu da merakla bekleniyor.
Almanya'da geçirdiği ameliyatın ardından uzun süre tedavi gören ve geçen hafta takımla birlikte çalışmalara başlayan Arda Turan, gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alabilecek. Teknik direktör Hagi, oyunun gidişatına göre yıldız oyuncuyu sahaya sürecek.
Sakatlığı devam eden Milan Baros ve düz koşulara başlayan Mustafa Sarp ise Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alamayacak.
"MİSİMOVİC SCHALKE'YE"
Tarihinin en kötü lig performanslarından birini geçiren Galatasaray'da devre arası transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek. Santos'a transfer olan Elano'nun ardından istenileni veremeyen Misimovic ile de yolların ayrılması bekleniyor. Bosna-Hersekli oyuncu ile Bundeslıga ekiplerinden Schalke ilgileniyor.
Teknik Direktör Hagi, 4 farklı mevkii için yönetimden transfer isteyecek. Rumen teknik adamın her mevkii için elinde üç alternatifi bulunuyor. Hagi bu isimleri yönetime sunacak ve transfer çalışmaları çok alternatifli bu liste üzerinde devam edecek.
TRANSFER EDİLECEKLER FUTBOLCULARIN MEVKİİLERİ BELLİ OLDU
Hagi kaleci, stoper, orta saha ve forvet mevkiilerine birer transfer isteyecek. Şu an sarı-kırmızılıların tribünde oturtmadan yapabileceği yabancı transfer sayısı bir. Yönetim Misimovic'i göndermeyi başarırsa bu sayı ikiye çıkacak. Yabancı oyuncu kontenjanında yeterli yerin açılamaması durumunda yönetim bazı mevkileri yerli futbolcu ile takviye edecek.

Atakan

Atakan

Üye
Aman oynatmayın ya.Riske etmeyin artık Arda'yı da Baros'u da..

arslansem

arslansem

Üye
Yarın Ali Sami Yen'deyim inşallah :) Arda'ya da oley çektiririz artık :ehe

Atakan

Atakan

Üye
Nerdesin maçta Semih ? Kapalıda olacağız biz.

arslansem

arslansem

Üye
Tabi zenginiz :D biz yeni açıktayız sanırım.Eski açıkta olabilir

Atakan

Atakan

Üye
Sırf bu maç için para biriktirdim be :) İzmir'den gitmesi gelmesi. Toprak paramı bile hazırladım :D . Sami Yen toprağı da alacağım.

arslansem

arslansem

Üye
Toprak parası ne yahu :ehe

Atakan

Atakan

Üye
Maçtan sonra toprak alacaz işte. 50 liradan bahsediyorlardı. Doğru değildir inşallah :D

arslansem

arslansem

Üye
Hayatta vermem arkadaş :ehe maçtan önce içiyormusunuz carrefour önünde :D burası da sohbete döndü yahu özele gel :ehe

Atakan

Atakan

Üye
Ben veririm kardeş. Anı olsun diye koltuk söktü bazıları :D Bu arada maçtan sonra içiyoruz genelde :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Nevizade ye de gidecez biz çıkışta.Bul beni :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt