Galatasaray: 3 ankaragücü: 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray: 3 ankaragücü: 0
Geçtiğimiz haftayı Eskişehirspor mağlubiyetiyle kapatan Galatasaray kendine geldi! Sarı-Kırmızılılar ligin ikinci yarısında henüz mağlubiyeti bulunmayan Ankaragücü'nü konuk ettiği karşılaşmayı 3-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü.
Galatasaray karşılaşmaya adeta golle başladı. Sarı-Kırmızılılar 3. dakikada Ankaragücü savunmasının yaptığı hata sonucunda Jo ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Ankaragücü Galatasaray'a göre topa daha fazla sahip olsa da, ciddi ataklar yaratamadı.

Karşılaşmada dakikalar 37'i gösterdiğinde ise sahneye çıkan taraf bu sefer Keita oldu. Keita Ankaragücü savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlerlendirdi ve attığı golle ilk yarının Galatasaray lehine bitmesini sağladı.

Karşılamanın ikinci yarısında da oyun kontrolünü elinde tutan Galatasaray müsabakayı Baros'un uzatma dakikalarında attığı golle 3-0 kazanan taraf oldu.

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 53'e yükseltirken, Ankaragücü 26 puanda kaldı.

BAROS'LA 15 DAKİKADA
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros uzun bir aranın ardından sahalara geri döndü. Baros Ankaragücü maçının 75. dakikasında Barış'ın yerine oyuna dahil oldu ve bir de gol attı.​

GALATASARAY: 3 ANKARAGÜCÜ: 0

STAT:Ali Sami Yen
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Ali Saygın Ögel

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri (Dk. 72 Emre Güngör), Neill, Servet, Caner, Keita, Elano, Barış (Dk .75 Baros), Mustafa, Giovani (Dk. 68 Ayhan), Jo
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ANKARAGÜCÜ: Serkan, Elyasa, Muhammed, Kağan, Koray, Hürriyet, Sapara (Dk. 69 Metin), (Dk. 70 Murat) Geremi, Weeks (Dk. 51 Mehmet Çakır), Vassell, Vittek
TEKNİK DİREKTÖR: Roger Lemerre

GOLLER: Dk. 3 Jo, Dk. 37 Keita, Dk. 90+3
SARI KART: Hürriyet

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasaray hiç mi hiç top oynamayarak 3 tane gol attı ..
Goller fahiş bireysel hatalardan geldi . Futbol olarak saha da hiçbirşey yoktu .!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
netice önemli adamlar 3 puanı aldılar..

Revengeful

Emekli Yönetici
şaşırmadım :ehe

mustafa

mustafa

Üye
yapma be dostum keitanın attığı gol kötü müydü?

arslansem

arslansem

Üye
Derbilere derbi gibi prova
Geçen haftaki Eskişehir deplasmanı sonrası zorlu bir maç bekliyordu Galatasarayı.2010 da yenilgisiz ve iddaalı kadrosuyla rakip Ankaragücüydü.
Arda'sız oynamaya alışkın olmayan Galatasaray,bana göre eldeki kadrodan çıkarılabilecek en iyi ilk 11 i ile çıkmıştı sahaya.Solda Caner sağda Sabri ile kanatların hücum gücü ve dinamizmi Ankaragücünün etkisini kıracak şekildeydi.Ön liberoda Mehmet Topal,Ayhan,Mustafa Sarp ve Barış ile oluşan zenginlik bizim için önemli.Birbirinden bi farkı olmayan bu dörtlüden ikisi sahada ikisi kulübede oluyor ve kadro zenginliğinin en iyi kullanıldığı yer olarak göze çarpıyor.Sağda Keita solda Santos ileride durmadan alan değiştiren Jo vardı.
Ankaragücü gerçekten çok kaliteli bir kadroya sahip.Takımda mükemmel bir uyum var.Seri ve ayağa paslarla hücuma çıkıyorlar fakat ileri uçta bitirici vuruşlar ve pozisyonlar oluşturulamıyor.Nitekim 7 maçta alınan 6 beraberlik bunun göstergesi.Mücadele gücü üst düzeyde olan bu takım çok can yakar gelecek haftalarda...Böyle bir rakiple üst düzeyde mücadele etmek derbi provası gibi oldu.Maçın büyük bir bölümünde kendi yarı alanımızda rakibi bekledik ve hatalarını kolladık.Sonuç ortada :)
Keitaya ayrı bir parantez..Attığı ve attırdığı goldeki beceri harikaydı.Yabancı alınacaksa böylesi alınmalı.Takıma özverisiyle ekstra mücadele gücü getiren Keita ilerleyen haftalarda en önemli kozumuz olacaktır ;)
Bu maçın galibiyetten sonra en sevindirici yanı Baros un dönmesi ve golünü atmasıydı.Golü atarken yaptığı usta dokunuş harikaydı.Bir Galatasaray seyircisi için Baros un yeri ayrı ve bambaşkadır.En çok sevilen oyuncuların başında gelir.Olmazsa olmazımız attığı golle ben geri döndüm dedi :)
Artık tek sorunumuz istikrar..Kasımpaşa maçında oynanan harika futbol,ardından Eskişehir deplasmanındaki hayalet takım ve iyi mücadele,orta futbol diyebileceğimiz Ankaragücü maçı..Önümüzdeki tüm maçları kazanırsak şampiyonluğa hesap kitap yapmadan ulaşıyoruz.Yani herşey bizim elimizde :)

haltie

haltie

Üye
izlemedim maçı ama net bir skor iyide avantaj elde etti galatasaray

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Keita neydi yaw yamyam gibiydi....:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Aç adam aç :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...