Hangi takimi tutarsa tutsun hala Real yendi diye sevinenler varya inanamiyom Galatasarayli degilim takim tutmam ama bugun yenseydi Turkiye kazanirdi yenildi Turkiye yenildi kendi maclarimizda yapin taraftarligiinizi ama bu maclarda bari yapmayin sadece gs icin degil fb macida olsa ondada ayni bjk dede ayni
Herhangi biri üstüne alınsın diye yazmadım. Belki olurda kendi yaptıklarının farkına varır diye yazdım.
Özel bir şahısa olsaydı zaten isim verirdim. Ayrıca zaten doğru söylenen her sözün boşuna efor sarfedilmesi olduğunun bende farkındayım.
Real yendi diye sevinmiyorum , realide tutmuyorum.macta 4.gole kadar da galatasarayin kazanmasini isterdim ama goller gelince biz arsenaldan 3 yedigimiz zaman direk foruma damlayanlarin nabzini yoklamak istedim.baya kotu durumdalar herhalde..
Real yendi diye sevinmiyorum , realide tutmuyorum.macta 4.gole kadar da galatasarayin kazanmasini isterdim ama goller gelince biz arsenaldan 3 yedigimiz zaman direk foruma damlayanlarin nabzini yoklamak istedim.baya kotu durumdalar herhalde..
Sırf derdinizi merak ettiğim için çene çalıyorum, dozajını aşmamak gerek benim için bu kadar yeterli. Sen sabır denemeye devam et işin bittiğinde ellerini açıp bak bir ama.