Galatasaray 0-4 Kasımpaşa

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 0-4 Kasımpaşa
Goller:
7' Skarione
51' T. Viudez
64' Skarione
76' Yalçın Ayhan

maç sonu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
galatasaray bitti demeden bitmez !! :p

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nalet olsun futboldan soğuttu bu takım bu sezon beni artık diğecek bir söz bulamıyorum

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
ŞUT
Kasımpaşa: 22
Galatasaray: 7

GOL POZİSYONU
Kasımpaşa: 10
Galatasaray: 2

TOPLA OYNAMA
Kasımpaşa: %55
Galatasaray: %45

Mancini:
"Kırılma anı ilk gol. Maçı buraya getiren hakem diyebilirim. Semih'e yapılan faul var verilmedi, Arkasından penaltı kırmızı kart, maçın krılma anı oldu.

Kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum. Bariz faul var, sonrasında 10 kişi oynuyorsunuz Kasımpaşa karşı oynuyorsunuz. Umarım bu hakemle bir daha karşılaşmayız. Gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum. 11'e 11 olsa farklı olurdu."

her yenilen takım hakem diye ağlıyor dedik. sende hakem diye ağlıyorsun mancini. bu takımın oynadığı oyun nedir böyle onun hesabını ver önce. kendi sahamızda rezil olduk.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ne rezil bir skor. :sahan:
Kasımpaşayı tebrik ediyorum.

Grotesk

Grotesk

Üye
Her yerden kaçtım burda da habere yakalandık diyecek söz yok ama şu turgay biraz manciniyi uyarsa iyi olacak.

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Her yerden kaçtım burda da habere yakalandık diyecek söz yok ama şu turgay biraz manciniyi uyarsa iyi olacak.

yok ya yabancı hocayla olmuyor. bence hamza hamzaoğlu, uğur tütüneker filan olsa takımın başında bu kadar kötü yönetmezdi heralde. mancini çok saçmalıyor en basit örneği her maça farklı 11 ile çıkması, bugün de yaptığı gibi maçın saçma sapan dakikalarında oyuncu değiştirmesi , yanlış kadro tercihleri vs. vs.

Grotesk

Grotesk

Üye
yok ya yabancı hocayla olmuyor. bence hamza hamzaoğlu, uğur tütüneker filan olsa takımın başında bu kadar kötü yönetmezdi heralde. mancini çok saçmalıyor en basit örneği her maça farklı 11 ile çıkması, bugün de yaptığı gibi maçın saçma sapan dakikalarında oyuncu değiştirmesi , yanlış kadro tercihleri vs. vs.

Haklısın dostum bende bir son dakika haberi bekliyorum mancini istifa etti diye ama nafile

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kırmızı kart kararı kesinlikle yanlış öncelikle bunu belirteyim...
2.olarak da , skor az bile oldu diyebiliriz . Galatasaray bu skora biraz olsun teselli bulsun . Bunu samimi söylüyorum.
Kasımpaşa o kaçırdıklarını atsa maçı 8-9 olurdu ... ( İzleyenler görmüştür kaçanları . )

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Şu oyunculardan kurtulsak bi ;
Kaleci= Eray, Aykut, Ufuk
Defans= G. Burdisso, G. Zan , A. Chedjou, Eboue , Salih (madem oynatmayacaksın niye transfer ettin)
Orta Saha= Ceyhun (bu takımda oynaması büyük bir skandal), Selçuk inan (miladını doldurdu), Hamit Altıntop (o da miladını doldurdu)
Forvet= Umut Bulut (ligde sıradan anadolu kulübünde oynar anca), Drogbabüyük ihtimalle seneye uefadayız.
ilk turda kolay takım gelir geçeriz onu. tabi diğer takımların ligi hangi sırada bitirdiğine de bağlı ama napoli, a. bilbao , b.leverkusen,arsenal takımlarından biri gelip 4leyip yollar bizi uefaya. orda kura şansıyla filan birşeyler yaparız belki

• Beğen
Tepkiler: Grotesk
Kingmortall

Kingmortall

Üye
mancini yonetim istifaa

Enes

Enes

Üye
Yok artık diyorum sadece...

ozakin70

ozakin70

Üye
Bizim forumda bulunan bi resimle cevaplamak istiyorum ;)

Metin MF

Metin MF

Üye
ben hayatımda bu kadar kötü bir galatasaray görmemiştim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
skor hiç beklemediğim gibi oldu objektif olmak gerekirse kırmızı değildi. Ama bu galatasaray gibi bir takım için bahane değil. Hakan balta sonuçta o kadar da kilit bir oyuncu değil. Çok kötü oynadı daha iyisi olabilirdi. Mancini'nin bir an önce gönderilmesi lazım yılmaz hoca bundan iyidir. Bu arada ryan babeli tebrik etmek lazım adam tek başına savunmayı mahvetti gerçekten çok kalite oyuncu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt