Galatasaray 0 - 3 Trabzonspor

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 0 - 3 Trabzonspor
Bir tarafta, yıldızlarını kulübeye, takımını kendi sahasına hapseden, farklı yenilgiyi çaresizce izleyen Prandelli. Diğer tarafta, küskün yıldızları hayata döndüren, macera aramayıp ideal kadroyla Trabzonspor'u coşturan Ersun Yanal. Sonuçta doğruları çok olan farklı kazandı; Medjani (2) ve Yusuf attı, Bordo-Mavi bayram yaşandı.

25 dakikalık Aslan...
Galatasaray mücadeleye çok iyi başladı. Orta alandan hızlı çıkan Sarı- Kırmızılılar kanatları kullanmaya çalıştı. 4. dakikada Olcan sağ kanattan ceza sahasına sokuldu ve şutunu attı. Fakat savunmanın müdahalesi ile top kornere gitti. 12. dakikada Burak, Melo yapılan serbest vuruşta topun başına geçti. Ceza sahasının hemen dışından atışı kullanan Burak direkt kaleyi düşündü top az farkla üstten auta gitti. Bundan 3 dakika sonra Hakan ceza sahsındaki Olcan’ı düşündü. Olcan bekletmeden vurdu top üstten auta gitti. 18’de Selçuk ceza sahasının biraz dışından kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta gitti. İlk 25 dakikalık bölümde son derece baskılı oynayan Galatasaray bu bölümden sonra durdu. Emre ve Olcan fazlasıyla pas hatası yapmaya başlayınca Cim Bom ileride çoğalamadı. Baskıdan kurtulan Trabzon ise toparlandı ve rakip kalede daha fazla görülmeye başladı. 25. dakikada Constant’ın pasıyla topla buluşan Cardozo bekletmeden vurdu, Muslera son anda topu çeldi. 41’de ise Özer topu içeriye taşıdı. Savunmaya rağmen vuruşunu yapan başarılı oyuncunun şutu yan direkten döndü. İlk yarının son bölümlerinde oyunun kontrolünü eline geçiren Bordo-Mavililer skoru değiştiremedi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor sahadan sildi
Prandelli ikinci yarıya Emre-Umut değişikliğiyle başlayarak hatasından dönmeye çalışsa da Trabzonspor ikinci yarıya daha cesur başladı. Salih-Fatih değişikliğine giden Ersun Yanal takımını ileriye gönderdi. 58. dakikada Cardozo’nun vuruşunu Yekta çizgiden çıkarırken devam eden atakta sağ kanattan yapılan ortaya Medjani arka direkte dokundu ve takımını öne geçirdi: 0-1. Golden önce hakem topu eliyle çıkartan Yekta’ya kırmızı kartı ve penaltıyı es geçti. Prandelli golden sonra ise Yekta-Sneijder değişikliğine gitti ve mantık çerçevesinde bir kadroda sahada yer alamaya başladı! Fakat iş işten
geçmişti. Prandelli’nin kumarı pahalıya mal oldu. Böylesine kritik bir maçta bu kadro seçimi ile çıkan İtalyan hocanın hiçbir bahanesi olamaz. Trabzonspor ise golden sonra da pozisyonlar buldu. 76’da sağ kanattan kullanılan kornere arka direkte bom boş kalan Medjani dokundu fark 2’ye çıktı: 0-2. Bu amatörce yenen gol de sahalarda ender rastlanan cinstendi. 86. dakikada Yusuf kendi kaptığı topla
önce Melo’yu geçti daha sonra savunmadan kurtuldu ve Muslera ile karşı karşıya kaldı. Başarılı oyuncu düzgün vurdu ve farkı 3’e çıkardı: 0-3. Trabzonspor sonuna kadar hak ettiği karşılaşmadan 3-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.


Kynk:Fanatik
 
  • Beğen
Tepkiler: lazo009


Fenomenon

Fenomenon

Üye
Prandelli gerçekten efsane bir hoca. Yıllar geçse bile onun gibisi bi daha gelmez :)
Prandelli gitmeden maç yapmamız iyi oldu. Bu fırsatı bi daha yakalayamazdık.
Bugün bursa feneri yenerse 2-3 hafta sonra üst sıralara oynarız.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ykpknl

ykpknl

Üye
Fırtınaa yeni yeni esmeye başladıı bekleyin siz daha şiddetli fırtınalara şahit olacaz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fenomenon ve -Börteçine-
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Trabzonspor'lulara tebrikler, Galatasaray''lılara geçmiş olsun..
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Fenomenon ve -Börteçine-
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İ love you prandelli ... Sakın bırakıp gitme ...! :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve -Börteçine-
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Cimbom bitmiş...
 
  • Beğen
Tepkiler: xmustx ve -Börteçine-

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
455
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
465
DiaBLoS


Üst Alt