Galatasaray 0-2 Manisaspor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 0-2 Manisaspor
Galatasaray'ın kabusu devam ediyor. Kendi sahasında Manisaspor'a da 2-0 yenilen Aslan, liderin 13 puan gerisinde kaldı.



Galatasaray Teknik Direktörü Gheorge Hagi, maça değişik bir 11'le çıktı. Ali Turan sağ bekte görev alırken, onun önünde Elano, orta sahada ise Sabri oynadı. Manisaspor ise klasik düzeniyle sahadaydı.

Maça Galatasaray baskılı başladı. Özellikle Pino ve Elano'nun hareketli oyunuyla rakibine baskı kuran sarı-kırmızılılar, uzaktan şutlarla gol aradı. Önce Pino şansını denedi, top az farkla auta çıktı. Sonrasında Kewell ve Elano denedi ancak yine sonuç çıkmadı. Son olarak bu kez ceza sahasına giren Sabri'nin vuruşu farklı şekilde üstten dışarı çıktı.

Galatasaray'ın baskısını kıran Manisaspor, 32. dakikada golü buldu. Makakula sağ çaprazla topla buluştuktan sonra Servet'i rahat bir şekilde geçti, Sol çaprazdan ceza sahasına giren Portekizli golcü, arka direğe doğru güzel bir vuruş yaptı ve top ağlara gitti.

Galatasaray bu dakikadan sonra beraberlik arayışlarını sürdürürken, 43. dakikada yine Manisaspor gole yaklaştı. Makakula'nın uzaktan sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Maçın ilk yarısı da 1-0 Manisaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Manisaspor ikinci yarıya zorunlu bir değişikle başladı. İlk yarıda sakatlanan Manisaspor kalecisi İlker Avcıbay oyundan çıkarken yerine Recep Biler girdi.

Galatasaray'da 53. dakikada Elano'nun kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta çıktı. Manisaspor ise 60. dakikada ikinci gole yaklaştı. Murat Erdoğan'ın sol kanattan ortasında arka direkte topa Isaac vurdu, top yan ağlarda kaldı.

İkinci yarıda Hagi önce Mehmet Batdal'ı sonra Misimovic'i oyuna soktu. Ancak bu kadar forvete dönük değişiklik sarı-kırmızılıların defansta açıklar vermesine neden oldu. 66. dakikada defans arkasına kaçan Simpson'un vuruşunda top kaleci Ufuk'ta kaldı.76. dakikada Manisaspor durumu 2-0 yaptı. Cana'nın Isaac'i düşürmesi sonrası kazanılan penaltıda Simpson topu ağlara yolladı ve galibiyeti garantileyen isim oldu.

Galatasaray ilk 10 dakika dışında bu sezonun en kötü futbolunu sergiledi. Çok pas hatası yapan sarı-kırmızılılarda Kewell, Elano, Pino, Ayhan gibi oyuncular tel tel döküldü. Servet'in de golde Makakula'yı çok rahat döndürmesi de taraftarlardan tepki çekti Sarı-kırmızılılarda alkışı alan tek isim ise penaltıya neden olmasına rağmen Lorik Cana'ydı. Hikmet Karaman yönetimindeki Manisaspor, deplasmanda Trabzonspor ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ı da devirmiş oldu. Galatasaray bu sonuçla lider Trabzonspor'un 13 puan gerisine düşmüş oldu. Kısacası Hagi de problemlere çözüm olamadı.
 


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizim sahanın altında yatır var..
 
Mert

Mert

Üye
Bu hafta Beşiktaş'a çok yaradı:D
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Var bi uğursuzluk:hmmm

Bence Hagi hatalar yaptı bi hazırlık maçı gibi gördü sanki elinde ne kadar ilk 11lik varsa ortaya koyucaktın.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
gitsin alayı abdest alsın len ! :D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ulen keitayı nondayı satıp işe yaramayan adamlar alırlarsa sonucu bu olur işte :off: başkan istifa et artık
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Hagi derhal istifa etmeli :ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Ah Adnan Polat ah..Saygılarımı sunuyorum sana içimden taa en derinden!!!
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne oluyor bu Galatasaray'a böyle yahu :hmmm
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hagi nin geldiği zaman zaman değildi oyuncuları tanımadan sahaya çıkan bir teknik tirektörden bişe beklenemez. 2. yarıya fırtına gibi başlarız inşallah:hmmm
 
DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Baştakiler istifa etmezlerse galatasarayın hali böyle olmaya devam eder ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
327
Baydırman


Üst Alt