Galaksy s2 wifi cekim gücü azaldi yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamm

Üye
    Konu Sahibi
Galaksy s2 wifi cekim gücü azaldi yardim
arkadaslar galaksy s2 im var ilk sürümünde wifi gücü cok yüksekti güncelledim sonra wifi cekim gücü azaldi sadece modeme yakinlastim mi cekiyor servisede gönderdim saglam dediler bu sorun herkesdemi var sadece bendemi düzelir mi yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim

mancukya

Üye
Baska sürüm atacaksin dostum modem sürümü icinde bazen Gps iyi calisir, bazen gsm, bazende wifi vs vs yükledigin sürüm ise Wifide sorunlu bir sürümmüs.
S2 kullanmadigim icin pek yardimci olamam ama Samsung olayi böyle baska bir modem atabilirsin yada CSC degisme olayida yapabilirsin ama ne desem simdi bos S2 icin yöntemlerini bilmiyorum fazla.

hamm

Üye
    Konu Sahibi
Baska sürüm atacaksin dostum modem sürümü icinde bazen Gps iyi calisir, bazen gsm, bazende wifi vs vs yükledigin sürüm ise Wifide sorunlu bir sürümmüs.
S2 kullanmadigim icin pek yardimci olamam ama Samsung olayi böyle baska bir modem atabilirsin yada CSC degisme olayida yapabilirsin ama ne desem simdi bos S2 icin yöntemlerini bilmiyorum fazla.

tesekkürler yardimin icin

muratvemine

muratvemine

Üye
Aynı sorun samsung i9003 de de var.Hangi romu yüklediysem bir türlü ilk aldığımki çekim gücüne kavuşturamadım teli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt