cevabınız için teşekkür ederim ankarada samsun servisine götürdüm telefonu sabah saat 10 da teslim etim akşam saat 4:30 da çalışır vaziyette son versiyon yüklü olarak aldım , tek üzüldüğüm bilgilerim resim ve videolarım sd karta yüklenmemişti onlar silinmiştir diye üzülürken servisde çalışıyormu diye bakınca detaylı olarak cihazı incelemedim hepsi silinmiştir diye düşündüm . sonra kapatıp eve gelip çalıştırdım vede aman allahım tüm bilgileri , resimlerim,videolarım telefonda durduğunu görünce sevinçten havalara uçtum. yani versiyon yükseltilirken silinmemişler çok şanslıymışım. bu arada samsung servisinden çok memnun kaldım demeki ellerindeki cihazlar varmış vede kısa sürede telefonu düzeltip noksansız olarak teslim ettiler. hepsine çok teşekkür ediyorum..
ayrıca telefonumda 3 tuş olayında downlod mod çalışıyordu ama reset ve fabrika ayarları çalışmıyordu onunda etkisi olugunu düşünüyorum.
sizede sonsuz teşekkürler ve saygılar selametle kalın, açtığınız konununda ve diğer konularınızda takipçisi olacam.