galaksy s ı9003 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
galaksy s ı9003 yardım
öncelikle selam arkadaşlar kiesden telefonumu bağlayıp resimleri ve videoları yedeklemek isterken yeni versiyon var uyarısıyla cihazı güncelemek istedim versiyon güncelendi sonra cihaz açılırken galaksi s I 9003 demosu ve samsung yazısı cıktı ve öylece kalakaldı. bir türlü açılmadı forumları araştırırken 3 tuş olayı olduğunu öğrendim sonra yapayım dedim reset olayını cihaza uyguladım fakat ses tuşu üste basılı +home + start tuşu kombinasyonu açılmadı. fakat ses tuşu alta basılı+home +starta bastığımda telefon açıldı downlod modda android resmi olan kürekli adam çıktı ordada ne yapacağımı bilemedim. ve cihazı servise verdim. kiseden bir cihaz kilitlenirmi? böyle bir durumda neler yapılması gerekir . Bilgi payşıldıkca coğalır misali sayenizde birşeyler öğrenelim istedim. sayfalarca döküman var forumlarda ama hangisini ner de nasıl yapacağımızı bilemediğimizden böyle bir durumda işin içinden çıkamadım.
yardımcı olursanız sevinirim .
Herkese saygılar..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
android romlar bolumunde i9003 romlari diye bir konu var benim actigim.. ordan xxkb3 yazan romu indir ve anlattigim gibi kur duzelecek telefonun..

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekkür ederim ankarada samsun servisine götürdüm telefonu sabah saat 10 da teslim etim akşam saat 4:30 da çalışır vaziyette son versiyon yüklü olarak aldım , tek üzüldüğüm bilgilerim resim ve videolarım sd karta yüklenmemişti onlar silinmiştir diye üzülürken servisde çalışıyormu diye bakınca detaylı olarak cihazı incelemedim hepsi silinmiştir diye düşündüm . sonra kapatıp eve gelip çalıştırdım vede aman allahım tüm bilgileri , resimlerim,videolarım telefonda durduğunu görünce sevinçten havalara uçtum. yani versiyon yükseltilirken silinmemişler çok şanslıymışım. bu arada samsung servisinden çok memnun kaldım demeki ellerindeki cihazlar varmış vede kısa sürede telefonu düzeltip noksansız olarak teslim ettiler. hepsine çok teşekkür ediyorum..
ayrıca telefonumda 3 tuş olayında downlod mod çalışıyordu ama reset ve fabrika ayarları çalışmıyordu onunda etkisi olugunu düşünüyorum.
sizede sonsuz teşekkürler ve saygılar selametle kalın, açtığınız konununda ve diğer konularınızda takipçisi olacam.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hmm servise gitmesende hallederdik ama neyse yaptırmışsın ya gerisi önemli değil :D Hangi versiyonu yüklemişler?

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
üstad versiyon 2.2.1 froyo zan edersem, birde telefonumun 3 tuşu çalışıyormuş ben yapamamışım demeki, ses açma , menü start basıp açınca logo gelince startan elimi çekmeliymişim ben öyle yapmadım basılı tuttum , onuda öğrenmiş olduk,:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt