Yardım G580 geç açılma :( (video'lu)

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
G580 geç açılma :( (video'lu)
Arkadaşlar dünden itibaren böyle bir sorun başladı videodaki gibi düğmeye basıyorum baya bi süre sonra geliyor ekran yardımcı olabilcek varmı sorunu anlamadım Yereldisk C dolmuştu tamamen 1 GB kalmıştı oyunları D ye attım şimdi 30 GB boş alan var ama yinede aynı sorun devam ediyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Msconfig'den açılışta başlatılacak uygulamaları(gereksiz olanları) kaldırdın mı?
Ne zamandır kullanıyorsun belki temizlersen düzelir.
Açılışta kameranın da çalışması dikkatimi çekti:hmmm

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
lenowa uzun süüreli kullanım için ideal deıl kardeşim format at bnmkıde oyleydı snnkı daha iyi bn baya beklıordum daha yenı attım felan deme illaki yukledın bişi etkılemiştir ozellıkle pc hızlandırıcıymış açılış hızlandırıcıymıs repair felan fasa fiso yok ole şeler : )

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
O normal bnce cevremde 4 kısıde var G serisinden o kamera hepsinde var simdi deniyorum msconfig temizliycem

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Msconfig den değilmiş :-( güncell

ANIL

ANIL

Admin
Sistem geri yükleme yap belki işe yarar.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Biri yardim etsin lutfen iyice uzadi suresi 5 dkka gelmiyo ekran yardm edin lutfen

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
2 kez hemde 32 Bit attım yine düzelmedi bende 64 e döndüm servise göndermek icin bilgisayarcıya verdim 30 dk sonra aradı beni Bilgisayarın hazır diye bide fatura falan doldurmustuk meğer elemanlar BİOS güncelleniş düzeldi sıkıntısı olanlar bios güncellemesi yapsınlar bendeki G580(20150) bu modele ait güncelleme yok ama 20157 ninkini indirin sıkıntı kalmıyacaktır :spr

ozakin70

ozakin70

Üye
Hdd rmp si kaç olmadı ssd alın

dayannight

dayannight

Üye
lenovo larda oluyor gereksiz uygulamaları kaldırıp c de gereksiz ne varsa silmeyi dene birde masaüstünde fazla dosya bulundurma ve saçma gelebilir ama işe yarıyor bunları yapmadan önce system care programları felan denedik işe yaramadı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En temizi format ve 8.1. C'yi boşaltan işe yaramaz dolmuş diske sürekli veri yaz sil diski yavaşlatır. Format atmışsınız zaten ama d'yi flaş disk veya başka yöntemle yedekleyin komple bölümleri silip yeniden bölümleyin sonra temiz bi format tamamdır

• Beğen
Tepkiler: doqukans2

Üst Alt