G3 Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

rancer67

rancer67

Üye
Sebeke sorunu icin forumu okudum .aveadan vodafone gecis yaptim.sinyal dusuklugu yasadim ve vodafonu aradim sebeke sorunu icin yardim edilidi sorun cozuldu .sonuc olarak sebeke poroblemleri genelde yazilimsal ve operotorler bedava destek veriyor bilginize

kinng

kinng

Üye
Bide yatay olarak kullanmayı deneyin derim sanırım anteni alt kisimda

ufukedis

Üye
Piyasada bahsedilen şebeke sorunu ile asıl şebeke sorunu farklı arkadaşlar. Asıl sorun imei atılan cihazlarda dır.

hanali08

Üye
merhaba
elimde Att Lg g3 32 gb var 3g hiçbir şekilde çekmiyor çözümü bilen var mı
yardımcı olursanız çok sevinirim

gmichael

Üye
Arkadaşlar, benim tel sürekli şebeke arıyordu 4 telefoncu dahil kimse çözemedi gözden çıkarmıştım teli ama birini buldum allah razı olsun o çözdü sorunumu ama 100 tl alıyor isteyene tel numarasını verebilirim

wegas23

wegas23

Üye
o çözdü bu çözdü anlamam arkadaşlar ama siz siz olun sakin lg ye değişim için ne g3 verin ne g4 telefon alın ben g3 verdim değişim dediler 55 günden fazla bekledim en son iade çeki alıp g4 aldım bu sefer de telefonun ekranının ortadan itibaren sol tarafı full siyahti onu da 2 dk kullanamadan yine servise verdim siz siz olun lg alırsanız sakin ama sakin değişim için vermeyin değişecek derlerse direk telefonu o hali ile alın ben verdim g3 de 55 gün bekledim g4 direk bozuk çıktı anında servise verdim o da direk yine değişim olacak mecbur dedi ayvayı yedim dedim yani siz siz olun lg eğer değişim derse direk o telefonu gözden çıkarın

bilal72

bilal72

Üye
Şebeke sorununu kendiniz de halledebilirsiniz artık bi de onunla beraber yeni imei de atabilirsiniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt