Ben olsam z3 compact alırdım. Geçen elime alabildim ve gerçekten hoş bir cihaz ve elde iyi duruyor. Z2 onun yanında biraz kaba duruyor. Yoksa yani donanım ve özellikler hemen hemen aynı yani tercih meselesi olur bence.
Ha birde tabiki z2nin fiyat avantajı var.
Genel anlamda sony çok az şeyler değiştiriyor cihazlarda. Z2 ve z3 ün arasında pek bir fark yok. Sadece kasası çok az değişmiş ve öyle küçük ıvır zıvır. Şuanda z3 fiyatı dolayısıyla alınmaz. Z2 alıcan rahatına bakıcan aga.
2 cihaz da Qualcomm SnapDragon Msm 8974 kullanıyor fakat Z3 AC li versiyonunu yani Msm 8974AC modelini kullanıyor bu model 2.5 Ghz frekansta çalışıyor. Z2 ise AB li yani Msm 8974AB modelini kullanıyor bu da 2.3 Ghz frekansta çalışıyor. Üretim teknolojileri ( nm : nanometre ) aynı oldukları için ciddi bir fark olmayacaktır diye düşünüyorum.
Genel anlamda sony çok az şeyler değiştiriyor cihazlarda. Z2 ve z3 ün arasında pek bir fark yok. Sadece kasası çok az değişmiş ve öyle küçük ıvır zıvır. Şuanda z3 fiyatı dolayısıyla alınmaz. Z2 alıcan rahatına bakıcan aga.