G3 Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
800 tl ye ikinci el alacağına lenovo p70 al 2 gün kullanırsın rahat. Yada Gm 4g al. Bana iki gün yetiyor 6-7 saat ekran süresi veriyor :)
P70 performansta g3 ezebilir bunuda yazıyım buraya

cevap için teşekkürler ama tasarımı hiç beğenmedim

edit : kim kimi eziyor bi bak istersen :ehe

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Telefonu tarifeye ek olarak Vodafone den aldım. Arkadaşım internetten aldı ve kulaklık şarj adaptörü hepsi aynı.
İnternette satılan telefonlar LG türkiye değil ithalatçı firma garantili olur. Sorun çıkacağından değil ama LG garantili cihaz almanızı öneririm.

byAndroid

byAndroid

Üye
cevap için teşekkürler ama tasarımı hiç beğenmedim

edit : kim kimi eziyor bi bak istersen :ehe
Kağıt üzerinde karşılaştırma ya bakma. G3 ün ekranın 2k olması herşeyi alt üst ediyor hem performansa hemde pile eksi yönde etki ediyor.

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tarifeye ek olarak Vodafone den aldım. Arkadaşım internetten aldı ve kulaklık şarj adaptörü hepsi aynı.
İnternette satılan telefonlar LG türkiye değil ithalatçı firma garantili olur. Sorun çıkacağından değil ama LG garantili cihaz almanızı öneririm.
Neyse şuanlık internette n11 gittigidiyor hepsiburada kliksa gibi sitelerde tek bulduğum G3 Beyaz 16 Gb Genpa ve Lg Türkiye garantili bu yüzden yeni stok veya ilanlar ekleninceye kadar internetten almayı düşünmüyorum ? Birde ben telefonu yılbaşından sonra alacağım Lg G5 çıktığı zaman veya yılbaşından sonra durduk yere fiyatı indirime girermi vede G5 ne zaman çıkar ?

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 yerine g2 32gb alın daha iyi olur gerçekten diyorum

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Neyse şuanlık internette n11 gittigidiyor hepsiburada kliksa gibi sitelerde tek bulduğum G3 Beyaz 16 Gb Genpa ve Lg Türkiye garantili bu yüzden yeni stok veya ilanlar ekleninceye kadar internetten almayı düşünmüyorum ? Birde ben telefonu yılbaşından sonra alacağım Lg G5 çıktığı zaman veya yılbaşından sonra durduk yere fiyatı indirime girermi vede G5 ne zaman çıkar ?
G5 her zaman ki gibi nisan-mayıs civarında tanıtılır. Ayrıca G3 bence düşebileceği kadar düştü.

ve kesinlikle 32 gb lik sürümünü alın çünkü arada pek fiyat farkı yok.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
g3 yerine z2 z3 olabilir bence

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Z3de 1700 civarları üzgünüm maximum limit 1500 buna göre 0. Telefon önerirseniz sevinirim.
Z2 düşünülebilir.

Tekrar yazayım yılbaşından sonra alacağım.

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Niye alınmasın ki ?Bence o fiyata en iyi telefon diyebilirim,telefonun aşırı ısınması üretim hatalarından kaynaklanır genelde garanti firmasına gönderip yenisini talep edebilirsin kardeşim :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 bitti bence artık açıkçası g3 e değişmem.
G2 sabah 7.00 den akşam 6 ya kadar
%40 yiyor
Eve geldiğimde genelde 56 veya 60 gibi pil ile Çoğu gün 6 saat hatta oyun oynamaz isem 7 saat ekran süresi alıyorum

16Gb G3 < 32Gb G2

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Niye alınmasın ki ?Bence o fiyata en iyi telefon diyebilirim,telefonun aşırı ısınması üretim hatalarından kaynaklanır genelde garanti firmasına gönderip yenisini talep edebilirsin kardeşim :)
Teşekkürler. Galiba G3 alacağım tabikide 32 Gb modelini vatanda teknosada bimeksde yada media markta ucuza bulabilirsem :)
G2 sabah 7.00 den akşam 6 ya kadar
%40 yiyor
Eve geldiğimde genelde 56 veya 60 gibi pil ile Çoğu gün 6 saat hatta oyun oynamaz isem 7 saat ekran süresi alıyorum

16Gb G3 < 32Gb G2
Hocam aslında G2 32de iyi bana göre beni idare eder ama android 6.0 gelmiyeceği için tercih edemiyorum. Mümkünse güncel bir telefon arıyorum.

Z2ye Android 7.0 geleceğini bilsem gider Z2 alırım. Kararsız kaldım ne diyceğimi bilemedim galiba G3 :/

flunight

Üye
G3 guzel ozellikleri var da ben tipini pek begenmedim:ehe

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Bende var clash oynamayi biraktim rahat gunu cikartiyodum bide mobil veri ile tabi suan telefon garantide orasi ayri ama isinma sorunu var onu soyliyim ama oyun oynamassan pek sknti cikmaz

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
G2 al bence. Kendim kullanıyorum. Fiyatı da uygun. Şarj konusunda çok iyi. Açmadığı oyun yok. Fifa 16, Gta San Andreas falan oynuyorum. Donma falan olmuyor . Alırsan pişman olmazsın. Bana kamerası vasat geliyor sadece. Fazla foto çekmediğim için o sorunu da görmezden geliyorum.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Bende var clash oynamayi biraktim rahat gunu cikartiyodum bide mobil veri ile tabi suan telefon garantide orasi ayri ama isinma sorunu var onu soyliyim ama oyun oynamassan pek sknti cikmaz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G3 bilmem ama G4 alınacak bir telefon öneririm. G3 aylar önce bürodan 2 kişi 1250 civarına aldılar hemde 32 gb o yüzden şimdi gidip 16 gb için 1500 verilmez. G4 te ısınma olayı pek yaşamadım ben uzun soluklu oyun oynamadık açıkçası uzun soluklu oyun oynamada her telefon ısınır. G3 32 gb alırsan alınacak özellikleri var ama 1250 den fazla verme ama Lg Türkiye garantili olursa 1500 civarına çıkar fiyat belki bilmiyorum. Yinede imkan var ise G4 daha mantıklı olur daha güncel ve iyi bir telefon ben fazlası ile memnunum. Samsung'un güncelleme politikasından sıkılıp Lg aldım ve memnunum android 6 marsmallow bekliyorum bazı bölgelerde verdi bile türkiye için bekliyorum :D

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bende samsungtan bıktım ve 3.senesi gelen bir külüstürden kurtulmak istiyorum. Bende böyle düşünüp Lg tercih ettim :D Zaten 32 Gb nin biyerde 1500 olmasını bekliyorum vatan mediamarkt bimeks gibi yerlerde 1600 ne zaman indirime girerse alıcam yılbaşından sonra ama gold marketinde sansirsam 1200lerde ama onunda Lg turkiye garantili olup olmadigini bilemedim arayip sorcam.

Takipçi Satın Al

Üst Alt