G2 Teknosa ve Vatan Farklı Kod

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
G2 Teknosa ve Vatan Farklı Kod
Evet arkadaşlar teknosadan aldığımda arka kapakta farklı ve klavye güncelleme aldı. Vatandan aldığımda farklı ve kalite daha kötü gibi ve klavye güncelleme gelmedi bu ne iş sizce.

İkinci resim vatandan aldım ve klavye güncelleme gelmedi. Ve ayrıca malzeme kalitesi sanki daha kötü gibi geldi.[/URL]

Son düzenleme:

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
Evet arkadaşlar teknosadan aldığımda arka kapakta farklı ve klavye güncelleme aldı. Vatandan aldığımda farklı ve kalite daha kötü gibi ve klavye güncelleme gelmedi bu ne iş sizce.
İkinci resim vatandan aldım ve klavye güncelleme gelmedi. Ve ayrıca malzeme kalitesi sanki daha kötü gibi geldi.
2. olan yurtdışı ve pasaport kayıtlı 1.resimdeki türkiye cihazı[/URL]

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Vatandan aldım olur mu ustam böyle birşey.Cihaza güncelleme yap dediğim de cihaz kayıtlı değil diyordu bu ne anlama geliyor peki ustam.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
  • Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Anladım üstad.

maxirabit

maxirabit

Üye
Tek farkı başka ülkeler için üretilmiş modeli iki firmada kendini riske atıp pasaport kayıtlı ürün satmaz zaten sonucta eliniz de urunun faturasi var yurt disindan yasa disi getiripte sonradan kafalarina gore o urune fatura kesemezler bu yuzden pasaport kayitli urun falan degildir,oyle olmasi icin sadece tek dukkani olan kisilerin el altindan satabilcegi urundur pasaport kayitlilar ve Türkiye faturasi olmaz. Bir digeri de fotografta kodunda tr ibaresi var o ulke kodudur digerindede ulke kodu var oda baska ulke icin uretilmis ama yinede ulkeye alinmis modeldir yani kisaca tek model telefon olur ama ulke kodlari hep degisiktir bununda sebebi o ulkenin isteklerine gore uretim yapilir

• Beğen

Üst Alt