G2 radyo

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2 radyo
Arkadaşlar benim telefon da radyo var. Ama öğrendim ki tr cihazlar da radyo yok . bu nasıl oluyor ? Ben telefonu hepsi buradan.com dan aldım. Geçenler de de yaklaşık 50 mb lık Bir güncelleme geldi telefonu.

Ama Tr cihazlarina gelmemiş. demek istediğim benim ki Türkiye kayıtlı değil mi ? Kafam karıştı doğrusu...

erhank98

erhank98

Üye
general mobile discoverydede öyle bir sıkıntı vardı sanırım google playe general mobile discovery fm radyo yaz belki seninkine uyumludur, yada fm radyo yaz uyumlu olan çıkar belki

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discoverydede öyle bir sıkıntı vardı sanırım google playe general mobile discovery fm radyo yaz belki seninkine uyumludur, yada fm radyo yaz uyumlu olan çıkar belki
Kardeşim radyo aramyorum ki ben ?

erhank98

erhank98

Üye
He şimdi anladım pardon dikkatli okumamışım :(

Never Back Down

Never Back Down

Üye
seninki tr arkadaşım şuan trye herhangi bi güncelleme gelmedi

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim eğer radyo yoksa tr cihazda seninkinin paralel ithalat olma ihtimali var

Never Back Down

Never Back Down

Üye
nerden aldığını söylersen daha net bi cevap verebiliriz

esmeran3

esmeran3

Üye
hepsiburada.com dan aldım diyor arkadaş ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Bende onu diyorum :) Cihaz TR değil yurtdışı cihazı ve buraya getirilmiş Türkçeleştirilmiş ve satılıyor :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Valla bilmiyorum o kadarını G2 kullandım 2 gün arkadaştan alıp ondada radyo yoktu :) TR cihazı idi :)

Keşke 50 100 lira fazla verip TR den almalıydın

badmus

badmus

Üye

Ayarlar>Telefon Hakkinda>Yazılım Bilgileri'ne girip isaretledigim yere bakarmisin. Eger TUR degilse cihaz yurtdisindan getirilmistir.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bende bimeksten aldım içinde radyo çıktı ve yazılımb bilgisine girince program versiyonu bölümünde d80210c-twn-xx yazıyor ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
Never Back Down

Never Back Down

Üye
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bişey dha sormak istiyorum. ben yarın öbürgün rom yükleyip stock roma dönerken twn romu mu yükliycem yoksa TR romuda yükleyebilir miyim? yada başka ülkenin romunu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt