sasua42
Üye
Neyden bahsediyorsun lg mi sürekli yeni telefonu cikariyor?bence kardeşim görüneşe önem veriyosan note 3 al note 2 arasında pek bi fark yok sadece kamera ve yazılım farkı var lg alınacak bi telefon değil devamlı yeni sürüm çıkartıyor
TouchWiz Note 2'de oldukça başarılı çalışıyor. Ne kasma varne de başka birşey. Pil süresi olarak da 2 günü götürüyor Note 2.Samsungdan biraz soğudum ya touchwiz olsun genel olarak yani arayüzden felan lg dusunuyorum g2 kirmizi cok hos duruyo
G2 ile note 2 'nin şarj süreleri çok yakınŞarj istersen note 2 performans istersen G2 ekran kaliteliği istersen Note 2.Kamera dersen G2.Tasarım dersen Note 2.Güncel yazılım dersen orası ortada işte
Lg daha erken cıkarıyor yılda 3 kez cıktıgı falan da yokNeyden bahsediyorsun lg mi sürekli yeni telefonu cikariyor?
Aç gözünü samsunga bak biraz asil samsung yılda 3 kez telefon çıkarıyor 1 sene sonra note serisi hariç çöp oluyor telefonlarLg g2 iyi seçim kardeşim ama lg g3 şahane bir telefon
diğer serileri boşver note serisi senede 1 tane çıkartıyorNeyden bahsediyorsun lg mi sürekli yeni telefonu cikariyor?
Aç gözünü samsunga bak biraz asil samsung yılda 3 kez telefon çıkarıyor 1 sene sonra note serisi hariç çöp oluyor telefonlarLg g2 iyi seçim kardeşim ama lg g3 şahane bir telefon
G serisi de senede 1 tane hani lg fazla cikartiyor dudiğer serileri boşver note serisi senede 1 tane çıkartıyor
Çöp falan değil.Pazar strayrjisi bu ne kadar çok üretirsen o kadar çok satarsın.S4 ün her zevke modeli vae su geçirmez iyi kameralı birdr ana model adamlar keyfinize göre telefon yaptık diyorlar. Diğer firmalar samsung kadar zengin oslsa emin ol onlarda birden fazla çıkarır.G serisi de senede 1 tane hani lg fazla cikartiyor du
Asil samsung çöp
Bunun zenginlikle alakası yok. Tamamen satış politikası. Eğer mesele zenginlik olsa Apple şu an binlerce model üretmiş olurdu.Çöp falan değil.Pazar strayrjisi bu ne kadar çok üretirsen o kadar çok satarsın.S4 ün her zevke modeli vae su geçirmez iyi kameralı birdr ana model adamlar keyfinize göre telefon yaptık diyorlar. Diğer firmalar samsung kadar zengin oslsa emin ol onlarda birden fazla çıkarır.
Satış politikası olduğunu zaten söylemiştim.Bunun zenginlikle alakası yok. Tamamen satış politikası. Eğer mesele zenginlik olsa Apple şu an binlerce model üretmiş olurdu.
Dostum samsung bi note bi galaxy bi zoomlu telefon ve bir de k gibi isim verdiği telefon çıkarıyor 1 senedeÇöp falan değil.Pazar strayrjisi bu ne kadar çok üretirsen o kadar çok satarsın.S4 ün her zevke modeli vae su geçirmez iyi kameralı birdr ana model adamlar keyfinize göre telefon yaptık diyorlar. Diğer firmalar samsung kadar zengin oslsa emin ol onlarda birden fazla çıkarır.
gayet açık ve net bir de renk oranı daha iyi diyolar ama g2 full hd telafi ederKalem not genişlik sd olsun diyorsan note 2 bunun kıyaslama yapmak bile tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?