sasua42 Üye MaxipmaN' Alıntı: ocakta 1800falandı sanırım 500tl daha çıkaramadım zaten note3 alırdım onu alıcağıma olmadı sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen su an kullandığın telefon seni memnun ediyorsa en iyi telefondur
MaxipmaN' Alıntı: ocakta 1800falandı sanırım 500tl daha çıkaramadım zaten note3 alırdım onu alıcağıma olmadı sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen su an kullandığın telefon seni memnun ediyorsa en iyi telefondur
3onur5 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Elit ile neoyu sallayın. Genişletmek için tıkla ... Aynen. Ya g2 ya note2
Invoke Üye messevim' Alıntı: Kesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini. Genişletmek için tıkla ... Ben de hiç oyun yok şuan. uzun zamandır da böyle.
messevim' Alıntı: Kesinlikle evet. Alacaksan 32 GB al. Ben almadan önce zaten oyun oynamam dedim ama telefon şimdi oyun dolu. İnsan tutamıyor kendini. Genişletmek için tıkla ... Ben de hiç oyun yok şuan. uzun zamandır da böyle.
teknolojibaronu Üye Hala note 2 diyen var işlemci olarak fark atan hem daha güncel olan bir cihazı sallayıp atamazsınız.Elite i gördüm dandik bir malzemesi var.
Hala note 2 diyen var işlemci olarak fark atan hem daha güncel olan bir cihazı sallayıp atamazsınız.Elite i gördüm dandik bir malzemesi var.
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 32 gb Türkiyede olsaydı kesin alırdım bak Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Ben de hiç oyun yok şuan. uzun zamandır da böyle. Genişletmek için tıkla ... Ya ben de oyuna düştüm bu gece. Hafıza doldu dolacak 1-2gb kalmış olması lazım. Telefon dediğin en az 64GB sd kart destekleyecek arkadaş. teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 32 gb Türkiyede olsaydı kesin alırdım bak Genişletmek için tıkla ... Sen de note 3 yok mu kardeş? Napacan nexusu =P ---- Ben konuda neo alınmaz dedim. Bu saatten sonra note 2 de alınmaz, bence. G2 ya da N5 seçmek lazım ama önce G3'ü görmek lazım.
teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 32 gb Türkiyede olsaydı kesin alırdım bak Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Ben de hiç oyun yok şuan. uzun zamandır da böyle. Genişletmek için tıkla ... Ya ben de oyuna düştüm bu gece. Hafıza doldu dolacak 1-2gb kalmış olması lazım. Telefon dediğin en az 64GB sd kart destekleyecek arkadaş. teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 32 gb Türkiyede olsaydı kesin alırdım bak Genişletmek için tıkla ... Sen de note 3 yok mu kardeş? Napacan nexusu =P ---- Ben konuda neo alınmaz dedim. Bu saatten sonra note 2 de alınmaz, bence. G2 ya da N5 seçmek lazım ama önce G3'ü görmek lazım.
teknolojibaronu Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ya ben de oyuna düştüm bu gece. Hafıza doldu dolacak 1-2gb kalmış olması lazım. Telefon dediğin en az 64GB sd kart destekleyecek arkadaş. Sen de note 3 yok mu kardeş? Napacan nexusu =P Genişletmek için tıkla ... Note 3 güzel hoşta, 3. Samsung cihazım artık biraz sıkmaya başladı Nexus'un yeri hepsinden ayrı.
-qarapapaq-' Alıntı: Ya ben de oyuna düştüm bu gece. Hafıza doldu dolacak 1-2gb kalmış olması lazım. Telefon dediğin en az 64GB sd kart destekleyecek arkadaş. Sen de note 3 yok mu kardeş? Napacan nexusu =P Genişletmek için tıkla ... Note 3 güzel hoşta, 3. Samsung cihazım artık biraz sıkmaya başladı Nexus'un yeri hepsinden ayrı.