aslında var nexus hemen güncellenir meselaikisi arasında fark yok fakat kamera dddiğin için g2
iPad Mini. iPad harici tabletler çöp bana göre. Almışken bunu al.biraz araştırdım g2 benim için daha uygun şimdi sıra tablette güzel ancak 600 tl yi aşmayan tablet lazım
android almayı düşünüyorum android üzerine öneriniz var mı ?iPad Mini. iPad harici tabletler çöp bana göre. Almışken bunu al.
Acer Iconia A1-810android almayı düşünüyorum android üzerine öneriniz var mı ?
) Kamera olarak N5 yeterince tatmin edici ve öyle altta kalır bir tarafı yok, zaten yine lgnin bilmem ne kamerası oıs bilmem nesi xda'de vardı modelleri. Bazı kısımları G2 ile aynı diye yazmışlardı. Aklımda değil, ararsanız bulabilirsiniz ama tabi g2 yine bir iki tık önde.Bu açıklamayı defalarca yapmaktan bıkmadin mi valla ben okumaktan biktimNerede ekran olarak bariz G2 önde?
İki telefon sürekli yan yana gözümün önünde duruyor. (Nexus 5 kullanıyorum, arkadaşa da G2 aldırmıştım.) G2'nin şarjının cidden iyi gittiğini söyleyebilirim.(Hele 3G açık değil de wifi kullanıyorsan şarj resmen bitmiyor ki parlaklığı sürekli %100de kullanıyor arkadaşım.) Kamera olarak N5 yeterince tatmin edici ve öyle altta kalır bir tarafı yok, zaten yine lgnin bilmem ne kamerası oıs bilmem nesi xda'de vardı modelleri. Bazı kısımları G2 ile aynı diye yazmışlardı. Aklımda değil, ararsanız bulabilirsiniz ama tabi g2 yine bir iki tık önde.
Onun dışında fark olarak N5 saf android kullanıyor. Bu. Bu kadar.
Zaten karar da vermişsin, hayırlı olsun.
millete anlatamazsn kardesim.Bu açıklamayı defalarca yapmaktan bıkmadin mi valla ben okumaktan biktimmillete anlatamazsn kardesim.

Evet dikkat ettim bu sefer yeni seyler katmışsınAma bu yeni versiyon bak dikkatli okumamışsın demek ki.Diğerlerinden farklı.
@messevim