G2 ısınma normal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
G2 ısınma normal mi?
Merhaba arkadaşlar. Bir G2 aldık genel olarak memnunum ancak bu ısınma bazen canımı sıkıyor. Cihaz boştayken 35-40, internette gezerken 45,youtube da 50 ve tarayıcıdan video izlersem 55-60 dereceyi görüyor. Oyun oynarken 65-70 dereceyi gördüm. Bu ısınmaya normal diyende var sıkıntılı diyende. Kafam çok karıştı bi akıl verin. Ne yapıyım.?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sen o dereceleri kafandan mı ölçtün nabtin dostum
50 derece olunca telefona dokunamazsin bari telefonu kotuluycen adam gibi değerlere bak

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Abicim ölçümler clean masterda gördüklerim. İnanıyım mı inanmıyım mı :)

xmustx

xmustx

Üye
Çok ısındıkları normal ve çoğumuzun bildiği bişey ve bunun yanısıra ekranda oluşan sarı lekenin genellikle bu ısınmadan oluştuğu bilinmekte.tartışmaya gerek yok geçmiş olsun..

everese5

Üye
    Konu Sahibi

key43

key43

Üye
G2-3, Z2-3, M8 tarzı telefonlarda ısınma problemi zaten var. Arka kapak açılmadığından ısı dışarı çıkamıyor ve bu telefonun ısınmasına yol açıyor. Ama 60 dereceyi geçtiğini hiç görmemiştim:hmmm

crazy0067

Üye
Clean master kesinlikle uçuk rakamlar veriyor, o program bendede yüklü normal kullanımda bile 50 dereceyi gösteriyor ama telefonda 50 derecelik herhangi bir ısınma falan olmuyor bence o programa inanmayın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O donanımda bir telefonun ne kadar ısınması gerekiyorsa G2 de o kadar ısınıyor.Zarar verecek düzeyde ısındıgında uyarı verip ekran ısıgı otomatik düsüyo düsünme bunları sen.

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekürler. Kod ile ısınınca işlemci kısmayı da açtım o kadar sıkıntı yok bakalım

sacid589

sacid589

Üye
Bendede note 2 var telefon yanıyordu bildiğin elim su gibi oluyordu mikrofonuna su kaçırıp mikrofonunu bozdum garantiye gönderdim mikrofonu kullanıcı hatası diyerek ücret ile değiştirdiler ısınma problemini anakartı değiştirerek çözümünü buldular seninde elini terletecek derecedeyse garantiye gönder derim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yorumlar için teşekürler. Kod ile ısınınca işlemci kısmayı da açtım o kadar sıkıntı yok bakalım
nasıl yani işlemcinin frenkasını mı düşürdünüz nasıl anlamadım bir açıklık getirir misiniz ?

everese5

Üye
    Konu Sahibi
hayır işlemci çok ısındığında kendisi düşüyormuymuş ne imiş hidden menüden yaptım.Telefonu o kadar zorlayan biri değilim zaten sıkıntı yok şimdilik bakalım.

98farom98

98farom98

Üye
Isınma her telefonda olabiliyor kardeşim

Üst Alt