Invoke Üye istisna97' Alıntı: Gereksiz değil yağmur yağıyor çıkar kullan yada yanlışlıkla masada su döküldü g2 gitti z1 duruyor ekran kalitesi olarak z var 3 kere falan düşürdüm ve bir şey olmadı biri arka kapak olan kısım düşdü diğerleri ekran tarafına düştü Genişletmek için tıkla ... Yağmurda bugün ben de sıkıntı çektim, dedim şurda zultra olaydı iyiydi =P Never Back Down' Alıntı: güveniyorum diyip atıcak halim yok ama çok sağlam bi kılıf kendini ispatlamış bi kılıf Genişletmek için tıkla ... Kötü niyetle söylemedim.
istisna97' Alıntı: Gereksiz değil yağmur yağıyor çıkar kullan yada yanlışlıkla masada su döküldü g2 gitti z1 duruyor ekran kalitesi olarak z var 3 kere falan düşürdüm ve bir şey olmadı biri arka kapak olan kısım düşdü diğerleri ekran tarafına düştü Genişletmek için tıkla ... Yağmurda bugün ben de sıkıntı çektim, dedim şurda zultra olaydı iyiydi =P Never Back Down' Alıntı: güveniyorum diyip atıcak halim yok ama çok sağlam bi kılıf kendini ispatlamış bi kılıf Genişletmek için tıkla ... Kötü niyetle söylemedim.
Invoke Üye Narutodth' Alıntı: Z1deki malzeme kalitesi cogu tefonda yok. Genişletmek için tıkla ... Bu doğru.