Yardım G2 aldım knock özelliğini kullanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
G2 aldım knock özelliğini kullanamıyorum
Arkadaşlar bugün aldım G2 knock özelliğini yapamıyorum, yani çift tıklayınca ekran kapanıyor çift tıklayınca açılmıyor.

bir de istediğimiz bölgeyi seçemiyor muyuz açmak için şifre gibi

andry77

andry77

Üye
Merhaba arkadaş. Knockkode için öncelikle yazılımın 4.4.2 olmalı bi konrtol et... Çift tıklama olayında ise ekran kenarlarına değıl de daha orta kısımları kullan... bir de yukarıdaki sensörler i kapatmamaya dikkat et. Saygilar...

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaş. Knockkode için öncelikle yazılımın 4.4.2 olmalı bi konrtol et... Çift tıklama olayında ise ekran kenarlarına değıl de daha orta kısımları kullan... bir de yukarıdaki sensörler i kapatmamaya dikkat et. Saygilar...
merhaba arkadaşım 4.4.2 daha günceli gözükmüyor ortaya da tıklasam olmuyor, kapanırken hiç sorun yok ama ya :/

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anamenuden kilit ekrani ayarlarina girdiginde ekran kilidi seci yazar orda sende ne secili?

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Pin ile güvenlik etkin yazıyor da şifresiz olarakta denemistim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kilitleyip acilmamasi ilginc ilk defa duyuyorum boyle bir sorunu

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten anlamadım canım sıkıldı açıkçası
Çözümü buldum bundan sonra ki arkadaşlara yardımcım olmak için;
arama ekranında 3845#*802# yaptığınızda hidden menu açılacak. Burada settings>update touch firmware dediğinizde sorun ortadan kalkacaktır.
Off arkadaşlar ayarlarda knock code yok.

dinemo

dinemo

Üye
Ekran kilidinden kaynaklanıyor. Bende de aynı sorun vardı ekran kilidini şekil ile yap olacaktır

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her secenekte kullanilabilir knock knock.
Knock code listede varken mi gitti touch update edince :D
Eger listede hic olmadiysa guncelleme ile gelmisti knock code o guncelleme cihazda yuklu degildir.

Üst Alt