G.Saraylılar da Saraçoğlu'na gelmesin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
G.Saraylılar da Saraçoğlu'na gelmesin!

[h=2]Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral taraftarları Twitter hesabından yayınladığı mesajlarla ağır bir şekilde kınadı.[/h]
Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, A Milli takımımızın Hırvatistan'a karşı oynadığı karşılaşmada taraftarlar tarafından takım arkadaşı Volkan Demirel'in protesto edilmesini, Twitter hesabından yayınladığı mesajlarla ağır bir şekilde kınadı.

Fenebahçeli futbolcu Uğur Boral, a milli futbol takımımızın play-off mücadelesinde Hırvatistan'a 3-0 yenildiği karşılaşmada, takım arkadaşı Volkan Demirel'in taraftarlar tarafından protesto edilmesini kınadı.
Uğur Boral, sosyal paylaşım sitesi olan twitter internet sitesindeki hesabında yayınladığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:
"Volkan'ı yuhlayanlara yazıklar olsun! Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olay olmaz. Volkan bir değerdir!"
"Volkan Türkiye'nin tartışılmaz en iyi kalecisidir. Hiçbir golde hatası yok. Ben bu taraftarlara acıyorum. Böyle milli takım desteklenmez. Çok ayıp!"
"Galatasaraylı oyuncular da Saraçoğlu'na gelmesinler o zaman. Bu ne saçma bir anlayıştır."

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Orada ne yaşandı bilmiyoruz yalnız ne olursa olsun yanlış birşeydi taraftarın yaptıkları...
Sadece Galatasaray taraftarına yüklenmekte yanlış olur kanısındayım...

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
arada gerçekleri görebilenleri de görmek ne güzel

India

India

Üye
"Galatasaray'lı oyuncular saraçoğluna gelmesin" :)

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Fenerbahçe nin sahasında yaşananlar fenerbahçe taraftarına malediliyorda galatasaray ın sahasında olanlar neden galatasaray taraftarına maledilmesin

cargo3230

cargo3230

Üye
Fenerbahçe nin sahasında yaşananlar fenerbahçe taraftarına malediliyorda galatasaray ın sahasında olanlar neden galatasaray taraftarına maledilmesin
çünkü gs de küfredilecek kaşınan topçu yok şimdi volkan kendini açık hedef yaptı terbiyesizliğe küfre yani küfürle cevap verilir mi ben 2. sınıf öğrencilerime bile o sana vurdu diye seninde vurman mı gerekiyor diye uyarıyorum bundan sonra hiçbir yerde rahat bırakmazlar volkanı yazık sinir olup duracak... ama volkan da bunu düşünecek beyin var mı....
öyle yapacağına taraftarımıza bu yakışmadı küfretmek bizim taraftarımıza yakışmaz dese tokat gibi cevap vermiş olurdu bence......:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Volkanda beyin var ki senin hayatin boyunca kazanamayacagin parayi sadece 1 90 dakikada kazanabiliyor

greenmile

greenmile

Üye
Türkiye'nin en iyi kalecisi, ayrıca parasınıda Fenerbahçe veriyor biz memnunuz en azından

----------Eklendi @ 13:25:53 ---------- Yazıldı @ 13:24:36 ----------

senden de ancak bu yorum beklenir....:oke::oke::oke: volkan2

yalansa de ki yalan

cargo3230

cargo3230

Üye
Türkiye'nin en iyi kalecisi, ayrıca parasınıda Fenerbahçe veriyor biz memnunuz en azından

----------Eklendi @ 13:25:53 ---------- Yazıldı @ 13:24:36 ----------

yalansa de ki yalan

konumuz volkanın parasını mı tartışmak karakterini mi ??? ben bilemedim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt